21750
  • ricka
    Tegnap volt szerencsém kipróbálni a játékot.

Elsőként konzolon X360 illetve Pc verziót is tesztelésnek vetettem alá.

Mit mondjak.

Aki a grafikára panaszkodik azt csak sajnálni tudom. Szerintem akárhány éves motor is van a game alatt akkor is etalonnak számít a mai pc-s játékok alatt. Egy közepes gép szerintem maxon meghajtja, ezt nem lehet elmondani sok mai fejlesztés alatt. Ízlések és pofonok, nekem ez a grafika bőven elég lenne...Ahogy barátom belépett hozzám és meglátta a "42 coll"-on nem hitt a szemének. Hozzáteszem én sem az eső valami hihetetlen. Nekem a Dx11 valahogy nem hiányozna. Lehet igénytelen vagyok de az én szemem "elélvez ettől is.

Elérkeztünk a játék fizikai részéhez.

Hát igen aki gtr2 vagy egyéb simbin-es cuccokon nevelkedett annak gyakorlatilag nem lesz nehéz (nagyon nagyon nem) segítségek nélkül végignyomni egy két órát a játékkal. Kivettem minden segítséget de egy kör után kiléptem a menüben keresve hogy mit lehet még kikapcsolni.:-(

X360-on wireless racingel, pc-n Momo racingel nyomtam egy egy órácskát a gamel.

Ennek ellenére nem tudom azt mondani, hogy rossz lett.

Aki többet várt (én is) kicsit csalódás, de ha őszintén belegondolunk sok sok év után nagy rizikó lett volna a Codemastersnak ha egy eladhatatlan példányt dob piacra. A halom pénz amelyet a licencekre költöttek vissza kell, hogy jöjjön.

Az más kérdés, hogy egy kicsit nem tudtak volna nagyobb szakadékot csinálni ez alap illetve a "expert" fokozatt között. Szerintem nem mertek, erre majd ott lesz az F1 2011.

Én a hibái ellenére megtapsolom a Codemasterst. Mertek kihozni egy F1 játékot, rengetek jó ötlettel, és abba a részbe nyúltak amelybe sok játékfejlesztő veszélyes víznek nevezett.

Lesz ez jobb is, egyenlőre ez van.

Nem lett szimulátor, egyáltalán nem, de játéknak szerintem jó.

Én minden esetre megvettem a játékot eredetibe, ezzel is támogatva egy 2011-es valódibb projektet.

Aláírás:
    A gtr-masters.hu egy versenyzője
  • nono28
    hogy lehet beállitani hogy automatikusan mentsen?
  • kaposi1
    Igazad van.
    Pedig nagyon sokan így írják, ezt is úgy másoltam ki egy lapról.
    Sajnálom hogy kimaradt.
    Nekem a Birkuc féle F1 még mindig jobban tetszik.
  • balays82
    Abszolút nem kötekedni akarok, de azért egy kérdésem lenne. Ha ennyire nem tetszik neked a játék, ha ennyire szánalmasnak tartod, akkor minek teljesítesz a taliga Hispániával egy 100%-os évadot? Ez baromi sok idő, ennyit én biztosan nem ölnék egy olyan játékba, amit utálok.
    Hozzátenném, hogy nem próbáltam még, nincs is véleményem róla, csak holnap hozza a futár a dobozos verziót. Viszont ismerem annyira a Codemasters munkáit, hogy nem is támasztok irreális elvárásokat a játékkal szemben.
  • a.carkey
    Safety Car, így próbáld meg!

(Amúgy nincs.)
  • kaposi1
    Sziasztok!

Keresővel nem találtam semmi találatot.

Szeretném megkérdezni hogy van-e a játékban SaftiCar!
    Keresővel nem találtam semmi találatot hogy téma lett volna már itt.
    Az XBOX-os verzióban még nem találkoztam vele, pedig lett volna rá már indok olyan romok voltak a pályán.
    Kihagyták belőle?
  • Prince23
    Milyen stratégia?

Box kiállásra érted? mert a képernyőn lehet látni, hogy milyen időjárás lesz a futamokon, így lehet beállítani a gumikat is.
  • Ulvar
    Hát, én megfogadtam bármilyen rossz is lesz HRTvel bajnok leszek minden segítség ki és 100%os táv! Csak a stratégiát nem tom hogyan kell rendesen variálgatni...
  • Prince23
    Szerintem ez a játék a kettő közt vacillál. árkád és egy kicsit szimulátor.
    Lásd a Shift esetét is. ha az szimulátor lenne, biztos vagyok benne, hogy nem vették volna meg annyian konzolokra.

Ma ez a "kiadói" és "játékos" színvonal, el kell fogadni. Ha az f1 szimulátor lett volna, ember legyen a talpán aki eltudna vezetni egy f1 járgányt.

Ha volt is f1-es szim játék, úgyse adta/adja vissza a valóságot.
  • pajti
    a kettő együtt nem megy xD
  • Fritz Von...
    Nem tudom, hogy miért kell egymással foglalkozni. Van, aki a szimulátorokra gerjed, van aki nem annyira. Én szimulátort akartam, de ilyen körítéssel így is szórakoztató. Ott a példa egyébként raliban. A Richard Burns rally-t imádtam, a legjobb szimulátor, eladtak belőle vagy 100e darabot. A Colin MCRae DIRT egy arcade rally, de szép és az is szórakoztató, eladtak belőle több milliót.
    Üzletileg akkor melyik a sikeres? Ez.
    Addig nem lesz jó F1 szimulátor, amíg Crammond nem csinál GP5öt. Addig meg ez jó a feeling miatt. :)
  • matula77
    Szevasztok!Első versenyemen a nyalókás megszivatott, mindíg meg fog, vagy csak néha?
  • AlieN911
    Üdv

Az igaz, de inkább legyen "csúnya" mint szar fizikájú.. ott az LFS :D Graf nem a legjobb, de a fizika jó.
  • Muttley
    Kb. finghámozás, amit csinálunk, :) hisz a játék már kint van ebben az állapotában.
    Engem az egész nagy maszlagból 2 dolog érdekel:
    Miért nem fért el a extrabevételt generáló szupernépszerű és szuperszórakoztató Arcade beállítások MELLETT egy VALÓDI "all-assists-OFF" mód?
    Miért kell(ett) azt hazudniuk - igen, hazudniuk - hogy all assist off, mikor ez nem az?
  • pzs
    Örülök , hogy azé értelmes emberek is járnak ide. Kb ezt akartam leírni én is. Nem szim. lett a game , de én azt gondolom nagyon szórakoztató.A grafikában a sárgás effect tényleg idegesítő remélem az később le fog kerülni.Én szerintem simán lehet 1 patchban, hogy sim mód is belekerül , de ez tényleg nagy tömegnek készült, szerintem a grafikára sem lehet panasz bár az én egyéni véleményem , hogy a DIRT2 szebb , pedig ugyanarra az enginre épül mind2.
  • barcames
    mindenhol nagy csalódás:S
    de legalább van és jövőre jobb lesz az tuti, de azért az elég gáz, hogy a füvön lehet szaggatni 300km/h majd ha olcsóbb lesz talán kipróbálom konzolon...
  • Ulvar
    nekem is volt ilyen de egy idő után helyre állt, csak buktam 2 pozíciót miatta :S.
  • Gruik
    Sziasztok!
    Tudna nekem segiteni valaki hogy mért van az hogy játszok kb 15-20percet, felmegy a játék memoria használata kb 900Mb-ra és akkor elkezd szaggatni a game... Win7-em van 4 Gb memáriával
  • SötétBarom
    -Codemasters
    -Ego eninge
    -Óriási licenszköltségek

Hülyegyerek előrendeli. Megkapja. "BAZDMEG EZ NEM IS SZIMULÁTOR, KECSEG CODEMASTERSSS!!!

Oh wai..
  • SötétBarom
    Szerintem nem a foshalom miatt idegeskedik, hanem a hülyeséged miatt :DDDD
  • Zola NFK
    tegnap éjszaka toltam a 7 évados karrier második versenyhétvégéjét.
    én egyre jobban élvezem. hispániával 17. helyről 17. lettem, csatázgattam, előztem, kipördültem, beleéltem magam, f@sza volt.

nekem a pályák többsége ismeretlen, a szabadedzésen tanulom be az íveket. mire nagyjából már ismerem és elkezdem nyomni neki, addigra kopnak a gumik is (billel nyomom), és rendszeresen megcsúszik a hátulja. ezeket van amikor sima ellenkormányzással is meg lehet fogni.

sztem mindenki keresse meg benne ami tetszik neki, ha meg nem talál olyat, akkor ne vegye meg, és hagyja a francba. (habár én is pipa lennék, ha úgy adtam volna ki majd' 10e forintot, hogy abszolut használhatatlannak tartom...)
  • Muttley
    Ez mi ez?
    PéCé vagy Kekszboksz?
  • BigDaddyJoe
    Szevasztok! Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minden segédeszközt kiszedtem optionsbe és igen is kipördültem mint az állat szinte minden kanyarban
  • Jacek
    igen tok real hogy vissza ugrik a palyara:D:D:D:
  • Toby0501
    Meddő vita ez kérem. Akinek tetszik, játsszon vele, akinek nem tetszik, ne játsszon vele. Csak ez a kurva flém ne legyen már.
  • heady
    ÉN Xbox-os joy.al tolom, és sztem tökre élvezetes így vezetni, és meg lehet pördülni, főleg amikor már kezd kopni a gumi. Szvsz nagyon hozza a F1 hangulatot, nekem nagyon tetszik a játék, boxra majd beszerzem.
    Viszont ami nagyon nem jön be, az a verseny előtti időjárás előrejelzés. Melbourne, versseny, boxban azt írja ki, hogy 18% esély van arra, hogy esni fog. Mondom oké, én ezt megkockáztatom, és slick gumival kezdek. Leokézom, elveszik előlem a monitort, és akkor látom, hogy ESIK AZ ESŐ basszus. Ott vagyok a rajtrácson, és tiszta víz a pálya. Ez a 18%...
  • Ulvar
    Aki azt mondja hogy nem lehet kiforogni annak igaza van. Taposs bele a fékbe amikor elkezd kiforogni, úgy megfogja mint állat, de úgy hogy minden ki van kapcsolva. De tényleg próbáljátok ki :). Belassulsz mint állat...de megfogtad.
  • Magnum PI
    Sokan írják itt hogy nem tudtak megpörögni. Én tegnap kutyafuttában munka után felraktam, és gyorsan billel kipróbáltam. Minden offon és simán kipörögtem. Esőben még medium traction controllal is sikerült. Holnap belövöm a g25öt hogy azzal miyen, de szerintem azzal is ki lehet forogni. Tény hogy nagyon arcade a játék, aki mást várt a codemastertől az meg magára vessen, de ne írjatok már olyat hogy nem lehet kiforogni. Maradjunk a tényeknél
  • bowari
    "Sínautózás" hehh,mért mit szeretnétek driftőni?XD
  • SötétBarom
    DE NEM ÉRTED HOGY EZ EGY ÁRKÉD SZARHALOM!?!?!?!

• SötétBarom
    Edzésről beszéltem én is, meg az időmérőről :D Verseny lassabbak kicsit.
  • Ulvar
    Bahrein, prime, versenyen 1-1,5 mpvel gyorsabb voltam...
  • Ulvar
    Mentalitás... még mindig nem néztél utána ugye? :).

De oké védd az igazad nyugodtan, leszarom, csak értelmes véleményt nem tudsz meghallgatni itt kezdődik a probléma :).
  • grebber
    Ez csak a pénteki szabadedzés eredménye.Versenyt még nem mentem élesbe mert béna vagyok és csak gyakorlom.
  • SötétBarom
    2.02-vel fura az első hely, nekem Bahreinben az eleje 1:58-akat ment.
  • SötétBarom
    Versenyen meg nagy szenvedés és 4 flashback árán sikerül beesni 18.-nak.

Azt már csak halkan írom le, hogy baszottul lehet érezni a különbséget a prime, meg az option gumik között. A keményebbel jóval könnyebb elszállni, főleg az első körben, amikor még hideg.
  • bakkerman
    nem kell kiforgatni a szavaim,csak azért annak idején az rF is annyiba került mint most ez,gyakorlatilag nulla az alapjáték ott,itt meg kapsz egy hangulatos,full licenszelt(nem házilag moddolt vackot) F1 terméket ugyanannyi pénzért! Ezért szeretem én a GTR-t,meg a Race sorozatos,mert nem moddolt vackokkal játszok suta AI-val,hanem versenyzők által tesztelt(Andy Priaulx,Yvan Müller,Andy Soucek),és jóváhagyott játékkal pl.: Race On
  • padavanHUN
    A karrier első pályája sajnos bugos, már csinálják a javítást. Második pályán már nem tudsz ennyire elől végezni kis csapattal.
  • grebber
    Nem kiabálom el de kezdem "megszokni" az irányítást.
    Ugye colinokhoz meg nfsekhez van szokva az ember kanyarba is toltam a gáz mint barom kanyarodás közbe persze azt néztem anyjáért pördül meg.
    Végre sikerült elsőnek lenni igaz elég fos idővel 2:02 a legelső pályán.
  • SötétBarom
    Experten bahreinben 23. lettem a lotussal 2.05ös idővel, minden assist offal, gamepaddel.

Te mennyit mentél?