| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Árnyvadász #3797 Játszani kell vele és akkor kijön, hogy jó ez. Az AI amúgy nekem is nagyon tetszik, mert figyel. Régebbi F1 programokba mentél vissza az ideális ívre a féktávnál és hátulról jól telibe trafált, vagy oldalról kilökött.
Persze ez nem azt jelenti, hogy itt nincsenek versenybalesetek, mert mentem pár custom versenyt és volt, hogy az első kanyarban nagy darálás lett. De az eddigi két karrieres versenyemen, nekem kellett igazán nagyot hibázni, hogy komolyabb ütközésem legyen.
Bahrein futamon nagyon tetszett, hogy az előttem lévő mémet újoncot, Hülkenberget egyszerűen nem tudtam befogni. 3-4 kör óta próbálkoztam (rövid versenytáv volt beállítva) és ha csak méterekkel, de mindig előttem volt. Jó párszor hibáztam is, aztán kezdhettem elölről az üldözést.
Annyi nem tetszett, hogy BMW Sauber pilótaként, azért ne Alonso legyen előttem, vagy volt mikor Hamilton is a képbe jött, még egyszer meg is tudtam előzni, de talán ez a medium fokozatnak tudható be, bár ahogy nézegetem a hozzászólásokat, lehet magasabb fokozaton is megeshet ilyen, bár padavan hivatkozott valami bugra is, szóval nem tudom.
Ezt leszámítva viszont jó kis verseny volt. Elég sokat hibáztam, de volt, hogy remek köröket sikerült teljesíteni. Csatáztam, ekkor elismerő rádióüzenetek jöttek, hogy nagyon ügyes vagyok :)
No meg persze meg is előztek. Rövid verseny miatt nem esett szét annyira a mezőny, ezért mindig volt valami. Nem igazán volt üresjárat.