| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ricka #3780 Tegnap volt szerencsém kipróbálni a játékot.
Elsőként konzolon X360 illetve Pc verziót is tesztelésnek vetettem alá.
Mit mondjak.
Aki a grafikára panaszkodik azt csak sajnálni tudom. Szerintem akárhány éves motor is van a game alatt akkor is etalonnak számít a mai pc-s játékok alatt. Egy közepes gép szerintem maxon meghajtja, ezt nem lehet elmondani sok mai fejlesztés alatt. Ízlések és pofonok, nekem ez a grafika bőven elég lenne...Ahogy barátom belépett hozzám és meglátta a "42 coll"-on nem hitt a szemének. Hozzáteszem én sem az eső valami hihetetlen. Nekem a Dx11 valahogy nem hiányozna. Lehet igénytelen vagyok de az én szemem "elélvez ettől is.
Elérkeztünk a játék fizikai részéhez.
Hát igen aki gtr2 vagy egyéb simbin-es cuccokon nevelkedett annak gyakorlatilag nem lesz nehéz (nagyon nagyon nem) segítségek nélkül végignyomni egy két órát a játékkal. Kivettem minden segítséget de egy kör után kiléptem a menüben keresve hogy mit lehet még kikapcsolni.:-(
X360-on wireless racingel, pc-n Momo racingel nyomtam egy egy órácskát a gamel.
Ennek ellenére nem tudom azt mondani, hogy rossz lett.
Aki többet várt (én is) kicsit csalódás, de ha őszintén belegondolunk sok sok év után nagy rizikó lett volna a Codemastersnak ha egy eladhatatlan példányt dob piacra. A halom pénz amelyet a licencekre költöttek vissza kell, hogy jöjjön.
Az más kérdés, hogy egy kicsit nem tudtak volna nagyobb szakadékot csinálni ez alap illetve a "expert" fokozatt között. Szerintem nem mertek, erre majd ott lesz az F1 2011.
Én a hibái ellenére megtapsolom a Codemasterst. Mertek kihozni egy F1 játékot, rengetek jó ötlettel, és abba a részbe nyúltak amelybe sok játékfejlesztő veszélyes víznek nevezett.
Lesz ez jobb is, egyenlőre ez van.
Nem lett szimulátor, egyáltalán nem, de játéknak szerintem jó.
Én minden esetre megvettem a játékot eredetibe, ezzel is támogatva egy 2011-es valódibb projektet.
Aláírás:
A gtr-masters.hu egy versenyzője