21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
bgreg #3690 AZ ÉV HOZZÁSZÓLÁSA! értelmes,igaz,és nem vérpisti írta.köszönjük -
#3688 kozben beugrott mert ilyen a jatek, ugye nincs egeruk szegenyeknek!! mert ez hatalmas beruhazas:D ezert a jatekaikba se raknak eger tamogatast:D -
#3687 valamit kell hagyni jovore? az elejen a Logo kesz!! na onnantol kellene valamit csinalni:) -
#3686 El vagy tevedve!! annyit szerettunk volna hogy mondjuk a 9 evvel ezelotti F1C kicsit megkozelitse!!! nade bazz azt azert nem gondoltam hogy annyira amoba a fizikai enginnek nevezett fos, hogy a palya melett a fuvon 300 lehet menni meg kanyarodni:D:DD:D:D -
#3685 Hát a hobbikertészek némelyike ennél ötvenszer profibb modokat tud csinálni ! :)
az meg ha ne érdekeljen már engem , CM-nek mennyibe fájt ez a játék ....
De jól mondod, mi is az arany középútra számítottunk, de sajnos a legalja lett belőle :( -
WhiteShark #3684 Elolvasva a szimulátoros kemény mag(?) sirámait, engem őszintén szólva meglep, hogy egyesek elhitték, hogy valami vérprofi szimulátort kapnak majd a Codemasters-től, amiben az egyszeri gamer többet megy oldalra, mint előre, és többet lesz a kavicságyban, mint az aszfalton. Szerintem a Codies semmi ilyesmit nem ígért, viszont kaptunk egy olyan játékot, ami félig-meddig szimulátor és a nagy többség igényeit teljes mértékben kielégíti. Az meg egyenesen nevetséges, hogy volt olyan, aki a fostalicska NFS-hez hasonlította, aminél még a GTA IV-nek is fényévekkel jobb a fizikája!
Egyvalamit nem árt, ha szem előtt tart mindenki, aki fikázza:
Gondolom a Codemasters-nek nem két forintjába került a teljes F1-licensz, valamint a csapatok, FIA, FOCA, miegymás támogatása. Nem is beszélve a két és fél éves fejlesztési időről és a beleölt dollármilliókról! Ennek fényében nem hiszem, hogy a fejlesztő azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a max. pár százezres rFactor-LFS-nKP tábor igényeit kielégítse. Sokkal inkább szerettek volna szélesebb rétegekhez utat találni, mert csak így várhatják azt, hogy megtérül a befektetett pénzük, urambocsá, netán még hozadéka is lesz. Ennek érdekében nyilván választottak egy arany középutat, és a vérprofi fizika helyett inkább igyekeztek a körítést és a szórakozást előtérbe helyezni.
Amire ez a program készült, arra szerintem teljesen jó. Nevezetesen, hogy aki nem vérprofi és nem online ligákban múlatja az ideje nagy részét, az tudjon egyet szórakozni, amikor kedve van és ideje engedi.
Ennek pedig ez a játék tökéletesen megfelel. Nincs agyonbonyolítva, jó hangulata van, minden benne van, ami az igazi F1 világában is, és tökéletesen szórakoztató vele lenyomni egy versenhétvégét.
Akinek pedig arra van késztetése és ideje, hogy napi 16 órában rója a köröket egyedül, egy pályán az FVA-ban, hogy a nap végére javítson 3 tizedet, az hagyja ezt a játékot a fenébe, és tolja inkább a fent említett triumvirátus egyikét az elérhető, sok esetben toldozott-foldozott, hobbikertészek által készített modokkal.
A többségnek (magamat is beleértve)szerintem tökéletesen megfelel ez a program így ahogy van.
Nyilván ennek is vannak hiányosságai, de hát kellett valamit hagyni jövőre is. -
simon7108 #3683 ha minden segítséget kiveszel és kormánnyal tolod akkor simán van olyan jó.
mellesleg ha annyira arcade lenne akkor nem 8-9 pontos értékelések lennének minden nagy kulfoldi oldalon és nem mondanák azt,hogy simán elmegy szimulátornak.
lehet,hogy nem vérbeli profi szimulátor sőt biztos nem.de nem is arcade.Arcade autos játék a Split/Second,Blur,NFS-ek stb. -
#3682 de mivel vezettünk már olyan szimulátorokban amikkel igazi versenyzők is tolják és nem csak pénzért meg promo célból és szerintük jók azok a programok akkor bizony azokhoz mérve ez kevés. f1 2002-höz képest sincs sehol sajnos "kezelésre". -
simon7108 #3681 már nem azért de annyira megvan szimulátor a játék mint az F1 2002 vagy az F1 06 annál még jobban is.
és szerintem arról,hogy egy F1 játék mennyire valosághu meg nem igen lehet beszélni addig amig valamelyikotok nem vezetett F1 autot... -
Árnyvadász #3680 Iszonyat bejött ez a program. Grafika atom, futás, mint az álom és baromi jó a versenyzés. Akár a gyakorlás, az időmérő, vagy a verseny. Medium fokozaton kezdtem, de lehet később átrakom Hard fokozatra, bár ez pályafüggő is, mert Bahrein könnyebben ment, mint Melbourne. Ez utóbbiban, sokkal keményebbek a féktávok, főleg a nagyobb sebesség végett. Bár így is sikerült a 8. helyet megszerezni a BMW Sauber-rel. Kobayashi a csapattársam a 12. lett itt az időmérőn.
Teljesen ott van az F1 érzés. Kontrollerrel is jó irányítani, bár lehet ehhez a programhoz veszek később egy kormányt. Simán megérné. Esős futamom még nem volt, de egyelőre nem is vágyom rá, mert tanuló szakaszban vagyok és be kell gyakorolni a pályákat.
Sebességérzettel szerintem semmi baj nincsen. Nálam ezen a gépen: Phenom X4 2.5 Ghz ... 4 GB Ram ... 5770 1GB ---> Full HD felbontás ... 8XAA és minden beállítás MAX, vagyis HIGH és tökéletesen fut. Kinézetre szinte már fotóreál az egész.
Nem vagyok vérszimulátoros, meg őszintén megmondom nem is szeretem azokat a fajta programokat, de én a Grand Prix 4, meg F1 2002 (ezekkel játszottam főleg) után kaptam ismét a kezembe egy kibaszott jó F1 programot. Lehet árkád, meg ilyesmi, de kb. úgy szarom le ahogy van, mivel élvezetes és gyönyörű és a kihívás is megvan benne. Nem hiszem, hogy ennél olyan nagyon több kéne.
Meg is fogom venni. Ez megéri az árát. -
#3679 Végleges ez,nézd csak meg bármelyik videót főleg az esős videókat lerí róluk hogy fullarcade game,csak reménykedtünk (szerintem pontosabban a többség reménykedett) hogy az csak valami arcade mód és lesz benne valamiféle szimuláció...Az arcade módi megvan a szimuláció módi na az ki lett felejtve úgy ahogy van.
Ja nem,kikapcsolható a kipörgésgátló amitől az autó 1esben nagynehezen hajlandó megpörögni,,illetve kapar füvön homokon de kipördülni azt szarik még padlógáz és kormányrángatás közepette is füvön.
Egy két szigorúbb megpattanós kanyar van ahol el lehet dobni a vasat amúgy tiszta NFS az egész játék...
Kifli: van akinek ez joféle átmenet arcade és szimuláció közt..:D -
#3678 Hát ez játék alulmulta még a codemasters színvonalat is. Ez a játék fizikában épphogy felülmúlja a C64-es Pitstop2-őt.
Szerintem ez a Razor verzió csak valami béta lehet. Nem hiszem el, hogy ez így a végleges.
De még így is végig fogok tolni egy bajnokságot, egy-egy netKar PRO futam között. -
#3677 mé van aki azthiszi hogy ez sim? :D
Nelegyetek ennyire ostobák, full árkád, semmi szimulátor vonal nincs benne. -
#3676 LOL -
#3675 KI A FASZOM AKARNA UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI? -
#3674 Elofordulhat;) Az a szerencse, hogy Steam-en rohadt draga, mert ha ott is 8K lenne, mar egy hete megvettem volna;) Igy pentekig tesztelem, es gondolkodom rajta:)
Ugy sincs nagyon penzem, multkor 1 orat szerencsetlenkedtem az OTP-ben, kozutalat targyakent, hogy bevaltassam a 10 kilo apromat, hogy befizessek 1-2 elmaradt szamlat;D -
#3673 igaz...:) -
#3672 Én nem erőltetem ,egyszerűen ez így élvezhetetlen főleg NKP vagy FVA után.
rFactorba nem tudok visszaülni, nem hogy ebbe... És ezt nem azért mondom mert überprofi vagyok ( nem vagyok ), csak egyszerűen miért szállnék ki a jóból ?! :)))) -
#3671 Ez jo, jo, de ha elinditom a jatekot, akkor ilyenekbol masodpercenkent 40-50-et latok:)))) -
#3670 Ja, es meg tesztelni kell, mert kicsit gyanus;)
A karrier elejen, amikor kerdezoskodik a muff, nev, neme stb., a vegen megkerdezi, hogyan viszonyulok az F1-hez. Tegnap es ma mast valaszoltam (elso, utolso), lehet hogy van valami kulonbseg?!?!
A TimeTrial fake, hiaba van minden segitseg kikapcsolva, meg Expert mod, akkor is light-osabb mint a versenyhetvege...
Karrierfutamot meg nem mentem, lehet/talan/esetleg ott meg komoloyabb/nehezebb/jobb/osszetettebb/normalisabb/stb. az iranyitas/kezeles/mukodes/stb. -
#3668 Saját készítésű képeim:
1.
2. -
#3667 Hát tuti megunod két hét alatt, ahogy ismerlek...Nem neked való ez ! :DDD -
#3666 Alex en latom a jovot:) alszol ra egyet:D:D meg erlelodik:) csak rajossz hogy ezeknek adni 8k ezert:P -
#3664 emlékszem régi Race Drivekre, ott volt pl. a kis homokfutó nem tudom micsoda, az jó volt, ellent kellett kormányozni stb, Vagy a nagy böszme Big Foot. Azok alatt volt azért fizika még ha nem is hc ... De ez, még hétvégi lazításnak is gyngem egyszerűen dög unalom . -
#3663 Peldaul pozitiv, hogy eleg/megfelelo reszletes garazs/beallitas/setup reszt tettek bele, atlathato allitasi lehetosegekkel, mentessel. De mire jo, ha a Hungaroring-en az 50%-os elszoszarnyat leveszem 0%-ra, es semmit nem erzek belole, raadasul ugyanolyan kort megyek?!
Vagy most Spa-ban. Addig hajtottam a Lotust gyakorlason padlon ameddig lehetett, folyamatosan mondta, hogy melegszik, elkoptt a gumi, erezni semmit nem erzek, egyszer csak "pukkk", aztan mar nem kanyarodik?!
A megcsuszas-szerusegeket (vagy a hianyukat) mar nem is emlitem;)
Az OK, hogy erre van szukseg, mert a legtobben billel, kontrolerrel a masodik korben mar nem tudnanak korbe menni, mert elradiroztak a gumikat, de akkor miert nem lehet az Expert moddal kezdeni valamit, hogy ne ilyen legyen?!
Nem fizkazom, mert osszessegeben tetszik, talan meg meg is veszem, de jeleleg az autokezeles (ami szamomra a foszempont lenne) kicsit nagyon nem jon be;) -
#3661 :)))) -
#3660 No de mit érek vele, ha közben nem is autót vezetek ... -
#3659 ez jo volt:D:D:D:D:D -
#3658 Minden realativ;) A nagyatlag arkad jatekokhoz kepest valoban "szimulacio", nem anyira buta, kis szodaval meg elvezetes is lehet;) De ha versenyszimulaciora gondolunk, akkor arra tokeletes, ilyen szintu osszetettseg nem lesz soha "szimulatorban".
A jatek amugy nagyon jo lenne, azert ilyen dinamikus idojarassal, szabalyokkal, beallitasi lehetosegekkel, meghibasodasokkal stb. eleg elvezetes lehet egy versenyhetvege, foleg egy teljes bajnoksag, karrier. Ugy hogy az F1-et nem nagyon csipazom, ezek miatt meg lattatlanban is a megvasarlas melett dontottem. De igy, hog yvan lehetoseg elotte tesztelni, az autokezeles/mukodes stb. miatt kicsit elbizonytalanodtam;) -
#3657 én sem értem. Fizikai alapot egyszer kéne megcsinálni normálisabbra, aztán lehet rajta évente csiszolgatni, de jó alap kell hozzá, vezethető, reális valami, ami a szemeseknek is jó és fasza. Aztán ha ez megvan annyi segítséget belerakhatnak amennyit akarnak, max majd mind kikapcsoljuk. de igy?! Ez nagy csalódás nekem is, ennél többet vártam. A grafika meg szóval attól lehetne ugyanolyan szép. Sőt egy HC modot, kieget is kiadhattak volna, vagy nemtom, akár drágább is lehetett volna a játék egy-két ezerrel akkor is bőven megtérülne, mert pl sokan mások is megvették volna. Ez igy nagyon lájtos lett. Az időjárás jól néz ki, de a fizika miatt nem is érdekel, hogy megnézzem hogy szárad fel a pálya meg etc. Az lehet tényleg überkirály. Nah mindegy, nem panaszkodok, nekem ott az iracing, de nem és nem értem. Egyszer kéne normális, kezelhető fizikát irni aztán lehet azon akár évekig pofozgatni. (iracing-ék is ezt csinálják ugye) -
#3656 :DDDD -
#3655 :DDD szerintem fasza lett ez is :D -
#3654 "Én vagyok a világ legjobb szimulátorosa. A legeslegjobb." -
#3653 Az a felháborító, hogy úgy vélik szimulátort nem lehet eladni ( mondjuk egy játékon belül is elférne a két mód...), de pofátlan módon MINDIG ( !!) AZ ÜBERSZIMULÁCIÓ kamuval adják el !!!???
No most akkor kit néznek hülyének?
Most ha szerintük nem eladható, de egyúttal a legjobb reklám az nekem feloldhatatlan ellentmondás ..:)))) -
barcames #3652 láttam boxon ma havernál hát azt mondom rfactor 2 majd jövőre...
annyira vártam már de fél játék nem kell nekem -
#3651 Most megint kiprobaltam, es ugy nez ki tegnap ejjel a faradtsag es ujdonsag kicsit megszepitette a dolgokat;) A jatekkal most sincs gond, az meg mindig toppos, de az autokezeles/iranyitas/mukodes/visszajelzes most eleg hitvanynak tunt:/ Reszeteltem 3 karrier beallitast, talan valamit elneztem, de nem... Pentekig meg kitalalom, mi legyen;) Tegnap ejjel meg 70/50 volt, most mar csak 50/50;) -
#3649 NEM en csinaltam!
-
#3648 miért nem húzol már el a barátaiddal 1ütt?
ha nem tetszik a játék akkor -fav és kész
rohadtul nem érdekel senkit a szidalmazásod és kritizálásod
SZIA! -
#3646 Az egy új ríliz team? -
GPx8 #3645 Nem azt mondom, hogy egy iRacing-nek vagy Lfs-nek kellett volna lennie, de azért egy Race07 szintet megüthetett volna a "fizika". Kár érte. :(