• Zola NFK
    sajna nekem már nincs meg a kormányom, így billel próbáltam ki. na itt még jobb a GP sorozattal való összehasonlítás. alapjában véve meg lehet szokni, csak a kigyorsításokra kell figyelni, és "pöcögtetni" a gázpedált :)
    nem tudom a linearitást lehet-e állítani, mert az elég zavaró volt, hogy már a kanyar előtt el kell kezdeni kanyarodni, hogy mire odaér beforduljon. nem az autó csúszik, hanem valahogy lassan tekeri a kormányt, de gondolom ezen lehet állítani.

a karrier móddal viszont szerintem nagyon szórakoztató. kifejezetten jó hangulata van.
    elkezdtem egy 7 évest a hispániával, mindjárt az első versenyen 13. helyre kvalifikáltam magam (számomra ismeretlen pályán, médium vagy mi a szösz fokozaton, segítségek: auto váltó, és minimum kipörgésgátló)
    nekem a hangulata a karriermód miatt nagyon bejön. nehezebbre kell vennem, mert kicsit, mert durva, hogy 13. lettem egy hispániával (de amúgy örültem neki).

nekem ez a sárgás effekt fel sem tűnt (este megnézem), és meglepően jól futott a gépemen. (ha jól emlékszem: 1280x1024, 8xAA+minden maxon, e6600, 2GB, hd4830)
    szerintem kifejezetten szép, az eső meg nagyon állat.

akit egy kicsit is érdekel, annak egy próbát mindenképpen megér.
    kormánnyal meg biztos sokkal jobb lehet.

ui: amúgy én most már az rFactor-t, LFS-t és a Race sorozatot is kénytelen vagyok billről küldeni, de azoknál valahogy kényelmesebb az irányítása, és az autók mozgása is "érezhetőbb". de az én esetem a bill. miatt természetesen nem mérvadó.