21751
  • symbol
    köszi :)
  • Fpocok
    Elvileg grand prix, és akkor versenyző választás után kiválasztod a pályát a listából, nyomsz egy LE gombot, rámész balra a pálya ikonjára, és ott ki tudod választani az időjárást.
  • Fpocok
    Nekem kifagyott, mikor alt taboltam. Amúgy ALT+ENTER el lehet windows mode->fullscreen->windows mode ra váltani.
  • symbol
    teccik. csak már megint van egy bajom, a fanatec lubsport fék-pedálját nem nagyon eszi meg ez sem. tököm kivan már vele, se RBR se ez... :D

nagyon szép a grafika, a hangok is rendben a környezet brutál, ilyen kinézet, felhők, levegő, pára, egyszerűen ott vagy a pályán, eszméletlen. még a pedált megpróbálom belőni. :) mert igy még gyaksizni is gáz, akkor derülnének ki mi hogy, FFB elsőre jónak tűnik.

a menü frankó és szép, csak sokat kell néha erre-arra várni, meg pl még arra se jöttem rá, hogy mehetek gyors, random futamot, mondjuk esőben, xy pályán, mert alapból ugye karrier moddal indul. :)
  • thedriver
    Első ránézésre azt hozza a játék, amit vártam, eddig egyetlen kifogásom van vele szemben: úgy tűnik, 30 FPS-ben korlátozza magát a játék esőtől/pályától függetlenül verseny közben, sem alá, sem fölé nem megy a fraps szerint, meg szemre sem. :) Nem hittem el, amikor az egyik codemasteres ember egy interjúban megemlítette, hogy mindhárom platformon 30 fps-en megy majd a játék, azt hittem, ez csak a konzolokra vonatkozik... A menüben nincs korlátozva. Remélem, azért lesz mód a későbbiekben ennek a kikapcsolására. Amúgy a gépigény szerintem közel hasnonló, mint az eddigi ego engine-es játékoknál, a kormányt is jól kezeli, nem kellett nagyon szenvedni. (DFGT) Minden max-on, 1920x1080-ban stabil 30 fps, intel q8400@3 ghz, ati 4870, 4 giga ram.
    Aki eddig hezitált: mindenképp vásárlásra érdemes. :D

Egy láma kérdés: alt+tabbal kimentem windows-ba játék közben, de azóta nem hajlandó, csak ablakban elindulni. Hogyan tudom visszaállítani?
  • Fpocok
    Nem kellene itt trollkodni. Azt hiszed, hogy most kemény vagy, mert durván leszóltad?

Na én is kipróbáltam.
    A grafika nagyon szép, remekül fut a gépemen, szépen van optimalizálva, akárcsak a grid volt.
    Sajnos nincs kormányom csak gamepadom... szokni kell az irányítást.
    Ez a magyarázós eleje nagyon nem jön be :S
    Eddig kellemes meglepetés.
  • razz
    Kiprobáltam. Hát ez egy szar. fillért nem adnék érte, totálisan árkád casual hulladék.ami nem lenne annyira gond ha lenne benne valami élvezetes dolog... nincs. a poszt-apokaliptikus megvilágítás engem zavar csak?:D gondolok itt a húgy sárga effektre ami már a betöltő képernyőtől végig kísér mindenen keresztül.És akkor sorolhatnám még a megannyi gikszert a vacak törésmodelltől kezdve a sínautózásig...nem fogom.
  • Firerock
    na játszottam vele két órácskát
    elképesztő:)
    én rosszra számítottam így nagyon kellemes volt a meglepetés
    a teljesség igénye nélkül:
    -a kül gumik jobban kopnak(lágyon 3kört bírt,keményen a maradék 7et simán kibírta)
    -az ellenfél is küzd a gumikkal
    -a gumik kopása komoly teljesítményromlást okoz
    -G25-el nagyon király
    -sárgás grafika kicsit idegesítő,de úgyis megoldják hogy ne legyen
    -törés,na az a leggyengébb pontja a játéknak
    -expert(legnehezebb) 12. hely volt a max amit ki tudtam sajtolni a virginből
    -holnap játszok még pár órácskát vele és élvezem, MERT NAGYON KIRÁLY JÁTÉK LETT BELŐLE
  • Muttley
    Jöhet pár F1 2010 screenshot.

EZ egy másik játékból van összehasonlításképp:

• padavanHUN
    :DDD Na, majd holnap végre nálam is kiderül mi van. Most már érdekel, mert azért elraktározok én magamban minden véleményt és tényleg kivi leszek, hogy hogyan fog futni a gépemen. Akadásra mondjuk egyáltalán nem számítottam volna - eddig.
  • DarkSector
    akinek akad a cuccos: ALT+ENTER.
  • DarkSector
    itt minden lehet
  • padavanHUN
    Nem lehet, hogy a törés okozza az akadást? Olvastam már valami hasonló védelemről...
  • DarkSector
    huh ezt hanyagolom nekem az irányitás nem jön be, amugy ha nem kis ablakba nyomom, akkor begajdul. :)
    mindegy legalább kipróbáltam
  • exact6
    Hát kicsit furcsa lett... A grafika az tényleg visszalépés a Dirt 2-t nézve, viszont a gépigény meg megduplázódott. Ahhoz képest hogy a Dirt 2 közepes/max-on soha nem ment 30-35 fps alá (átlag 45-50 volt), ez úgy akad low-on mint a sz*r, de úgy, hogy megvan az ajánlott gépigény (5200+, 2Gb RAM, GTS250). Egyedül az ultra low-on nem megy 30 fps alá, dehát akkormár ott az xfaktor vagy rfaktor vagy micsoda vagy az F1 Challenge 99-02. Pedig itt tényleg nincs semmi extra a pályán, max 1-2 fa meg az a rohadtnagy lelátó (azt mutatva lassul be igazán, nadehát...). Monaco-t már meg sem merem próbálni... Gondoltam kipróbálom a játékot mielőtt megveszem, mert érdekelt volna a multija is, dehát így nm lesz belőle semmi... :/
  • padavanHUN
    FVA az egyetlen hiteles ezek között. A többi urban legend. De itt az alkalom, hogy F1 csapatok oldalára linkelve igazold, hogy tényleg támogatták az említett projekteket. Hajrá-hajrá, nem lehet olyan megerőltető a feladat, megvárom az eredményt.
  • grebber
    Segítséget hol lehet kikapcsolni debil vagyok hozzá ?:(
  • Alexease
    Elinditottam;)
    Mint jatek eleg jora sikerult, kellemesen osszetett, sok-sok lehetoseggel. Latvanyosak, otletesek a "menuk" es a beallitasok, viszonylag jol navigalhato, atlathatoan allithato. Ami fontos, az tesreszabhato.

A jatekmodok, a jatekmenet is jo, foleg a karrier, komolyan nekifekudve, jo sokaig el lehet maszatolni vele:)

Az autokezeles mar kerdeses (minden segitseg OFF, cockpit, expert mod stb.)... Igy nehany kor utan, nehany palyan tesztelve, autobeallitasokat piszkalva, az 50%-ot azert megkapja;) Mondjuk ugy, hogy a jatekmenet, a hangulat es a latvany moge soroltak, amikor kiviteleztek a programot;)
    Persze, ezt meg tesztelgetni kell, de ennel csak jobb lehet, ha kicsit jobban odalep neki az ember (vagy rosszabb, ha elojonnek a hianyossagok:P).

Elorendelesem van, amit egyelore nem mondok le, igy ennyi teszt utan, meg mindig megvasarlos a program. Igazabol azt kaptam tole, amit vartam: latvany, hangulat, osszetett jatekmenet.

Ha meg a tizedeket is erezni akarom a kormanyon, akor majd masik programot inditok el;)
  • Jacek
    MyF1
  • DarkSector
    grafikát, hol a pöcsömbe lehet configolni?
  • Jacek
    5milliard legy nem tevedhet:D
  • Jacek
    hihi

LFS BMW F1 hivatalos auto, elindulni sem tudsz vele:) nem jatszom rFactorral:) Tehat te azt hiszed hogy amit megveszel 2 nap mulva az mas lesz:D:D:D:D tobbire nem is igazan reagalok:)
  • padavanHUN
    Erre azért ne varrj gombot. Majd megsasoljuk az eladásokat és utána megnézzük, kik hová álltak ebben a kérdésben. ;) Előzetesként: Steam-en már most a második best-seller játék ever. Akarsz még valamit mondani ez ügyben? (Kicsit unom már...)
  • padavanHUN
    Ezt nem akartam már ide vésni, de most már de:

És azt azért látni kell, hogy többségében azok ontják a fikát, akik bizonyos, szimulátornak nevezett-hitt játékok lelkes rajongói. Vélhetően atomfrusztráltak amiért barlangrajzokkal és ötéves fizikai modellezésekkel kell szedett-vetett F1-es, hasraütős fizikával rendelkező, illegáls modokkal tolniuk a nyolcvanas években is kifutónak számító gépükön, ezért megy a nagy ellenkampány ezerrel. :) Meg hát azért, mert mivel szoftveres eladások terén gyakorlatilag nulla a vásárlóerejük - értsd: szétlopták pl. az rFactort - majd hülyéklesznek őket megcélozni, mint potenciális felvevőtábort. Lásd alanti esetet, jógyerek megjelenés előtt már fikázik ezerrel, nyilván sajtópéldány birtokában. :D

Szimulátor? Öreg, te nem játszottál még F1-es szimulátorral, mert olyan hétköznapi PC-re nincs. Max elhitették veled hogy az a valami szimulátor. De nem az. Wake up, Neo. :)
  • padavanHUN
    Elhisszük. Sőt, adunk a véleményedre.

(:DDD)
  • Jacek
    tudod nem is mondok ilyen szot hogy sim(mert megilyedsz hogy az mi) autosjatek!! mivel kb minden autos jatekot kiprobaltam probalok, simezek nem is tul szarul de nem is a toppon, azert tudok velemenyt alkotni.. konzolfos... es nem szimet vartam:)
  • Jacek
    na uj driver+profil nem szaggat:)

Graf: mosott sarga codie graf, izlesek es pofonok FVA fenyevekkel jobban tetszik grafra
    Iranyitas: Codie szanalom, majd piszkalom valami csak kijon belole
    Fizika:D : minden kikapcsolva sinauto!! megcsuszas lassu kanyarokban ha koran ralepsz minha script lenne:D

FVA ha az 10 , akkor ez ha tisztan azt nezem hogy megyek egy kort tehat sallang nelkul 4-es max, feeling biztos hoz rajta hogy ilyen meg olyan autok dehat...
  • grebber
    Kipróbáltam én is PC-n.
    Az alant leírt konfiggal full HD 8x AA minden maxon 20 fps alatt van szóval majd vissza kell vennem valamiből.
    Eddig tetszik pedig közöm nincs F1-hez!
  • Totti5
    Volt, le is buktak. De van 20 neves oldal, ami saccra ugyan úgy látja a dolgokat, akkor valszeg az a dolog olyan is.
  • padavanHUN
    Nyugi van, mindjárt megyek. :)

#3173: Igazad van, kb. húsznál is több 8+/10-es értékelésről van szó világszerte (átlagban összesítve közelít a 9/10-hez), angol, USA, francia, német lapok vegyesen.) Mitől nem függetlenek így együtt?
  • Toya
    Én mindenképpen megveszem majd.
  • Toya
    Nem írtam ilyesmit. Csak azt írtam, hogy érdemes ezeket az értékeléseket egészséges kétkedéssel fogadni. Voltak már botrányok az elmúlt években, amikor kiadói kérésre felülértékeltek programokat a jobb eladás érdekében.
  • Totti5
    Csinálod itt a fesztivált... inkább te miért nem tiplizel? miért kell mindig ezt eljátszani?
  • lolSL
    irányítással semmi para nincs, de grafika tényleg gáz a dirt2 után száraz pályán.
    1. versenyen gamepaddal mediumon simán dobogó )flashback meg vettel kilökése azért kellett :D)
  • Totti5
    Jaja, Codie lefizetett mindenkit.
  • Toya
    Vak vagyok vagy eddig valóban csak újságírói értékeléseket látni? Azok azért a legkevésbé sem nevezhetőek függetlennek.
  • Jacek
    figyel amoba, nem akarsz a sajat kis szemetbdombodra vissza oldalogni? ott told a baromsagot:)
  • padavanHUN
    Én nem járok kocsmába, ez az egyik, a másik, hogy nem mondtam véleményt (szövegértés elégtelen), a harmadik hogy a link mögött ott van jó néhány, a tiednél mérföldekkel hitelesebb vélemény, a negyedik az, hogy a dolog részemről viszonzott feléd.

#3167: Tanul j meg írni, mert ez kábé alsótagozat szint. És te beszélsz agyról, aki gyakorlatilag írástudatlan? :DDDD
  • rage
    Nekem a setup.exe elindítása után kb 5 percig nem történt semmi, mire nagy nehezen elkezdte a telepítést. Onnantól már elég gyors.
  • Jacek
    funra jo biztos ha nem akad, szedd csak