| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Első ránézésre azt hozza a játék, amit vártam, eddig egyetlen kifogásom van vele szemben: úgy tűnik, 30 FPS-ben korlátozza magát a játék esőtől/pályától függetlenül verseny közben, sem alá, sem fölé nem megy a fraps szerint, meg szemre sem. :) Nem hittem el, amikor az egyik codemasteres ember egy interjúban megemlítette, hogy mindhárom platformon 30 fps-en megy majd a játék, azt hittem, ez csak a konzolokra vonatkozik... A menüben nincs korlátozva. Remélem, azért lesz mód a későbbiekben ennek a kikapcsolására. Amúgy a gépigény szerintem közel hasnonló, mint az eddigi ego engine-es játékoknál, a kormányt is jól kezeli, nem kellett nagyon szenvedni. (DFGT) Minden max-on, 1920x1080-ban stabil 30 fps, intel q8400@3 ghz, ati 4870, 4 giga ram.
Aki eddig hezitált: mindenképp vásárlásra érdemes. :D
Egy láma kérdés: alt+tabbal kimentem windows-ba játék közben, de azóta nem hajlandó, csak ablakban elindulni. Hogyan tudom visszaállítani?