| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Elinditottam;)
Mint jatek eleg jora sikerult, kellemesen osszetett, sok-sok lehetoseggel. Latvanyosak, otletesek a "menuk" es a beallitasok, viszonylag jol navigalhato, atlathatoan allithato. Ami fontos, az tesreszabhato.
A jatekmodok, a jatekmenet is jo, foleg a karrier, komolyan nekifekudve, jo sokaig el lehet maszatolni vele:)
Az autokezeles mar kerdeses (minden segitseg OFF, cockpit, expert mod stb.)... Igy nehany kor utan, nehany palyan tesztelve, autobeallitasokat piszkalva, az 50%-ot azert megkapja;) Mondjuk ugy, hogy a jatekmenet, a hangulat es a latvany moge soroltak, amikor kiviteleztek a programot;)
Persze, ezt meg tesztelgetni kell, de ennel csak jobb lehet, ha kicsit jobban odalep neki az ember (vagy rosszabb, ha elojonnek a hianyossagok:P).
Elorendelesem van, amit egyelore nem mondok le, igy ennyi teszt utan, meg mindig megvasarlos a program. Igazabol azt kaptam tole, amit vartam: latvany, hangulat, osszetett jatekmenet.
Ha meg a tizedeket is erezni akarom a kormanyon, akor majd masik programot inditok el;)