21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#3168 Ne húzd már fel magad, kb csak a grafika,a grafika, a grafika... abból áll nekik egy játék .... -
#3167 + az ingame video, meg hogy en elinditottam es megneztem 2 ket dolog kozott oriasi a kulombseg! vagy te meg akinek van agya , erted?:) -
#3166 Na jó, 3-nál többet akkor sem adsz, 8 alatt meg nem töltöm tovább ! :)))) -
#3165 figyelj kocsma elott nem biznam rad a biciklim orzeset! kb ennyit adok a velemenyedre... -
#3164 megnezem friss driverrel, akadva 1:) megnezem hogyha nem akad:) -
#3163 Grafikát lesz..rom, ha szépet akarok látni bekapcsolom a TV-t! :DDD
Fizika+ irányítás: ha FVA 10 pont ez mennyi ? -
revi73 #3162 Összejött, restart a gépen és aztán elindult, már telepítem. -
#3161 :DDDDDD
Na, ez az, amikor csak te vagy normális és mindenki a forgalommal szemben halad, mi?
Grafika lol? A gáz az, hogy több tucat ingame videó áll rendelkezésünkre hogy lássuk mekkora elfogult és rosszindulatú baromságot véstél le ide. Innentől kezdve pedig a teljes büffentésed totálisan megkérdőjelezhető és tökéletesen hiteltelen. Leülhetsz. -
#3160 mariocart rulz:) jo en szorosszivu vagyok:) -
#3159 kösz most akartam épp próbálni lassan megjön a kedvem a supr mariohoz. :) -
#3158 uh nekem meg felment, valami kavar van a win-edben, mert a telepitő nálam megy. nemtuom hirtelen, lehet ujra kell tenned a gépet. -
#3157 egy szoval jellemeznem BOTRANYOS!!! ezt az egest kiadni az fva utan:D
iranyitas:fos
graf :lol komolyan biztos nalam a hiba:)
Bazze akad C2D 3.8ghz, 6 giga 1066,4870X2!! valszeg ez a hibas codieknal nem halottak meg a ket GPU-s kartyakrol:D -
revi73 #3156 rögtön az elején, mikor futtatom a setup file-t.
-
#3155 érdekes nekemis win7 ultimate x64. hol áll meg a telepitő? -
revi73 #3154 sziasztok, nekem a telepítéskor ezt a hibaüzit dobja: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 vagy x64 verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával." Valakinek valami ötlet? Windows 7 Ultimate x64-em van. -
#3153 miért pc-n nincs expert fok? -
#3152 Úgy értettem, akinek már megvan ;) -
IXEMGabeo #3151 Muttley nyomnám én, ha lenne:D most lennék az Xboxosok helyében:D -
#3150 Vki nyomja már experten segítségek kikapcsolva,
s lássunk egy fizika leírást. -
#3149 hát miért ne lehetne hasonlitani, a srácnak egy beta jobban tetszett mint egy final játék, ez még nagyobb szégyen. :) -
#3148 No, hallod, Alex, hajrá-hajrá! :DDD -
#3147 "namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-őt 10 perc autokázás után töröltem."
:DDDDD TDU2ből van egy pre-closed beta ez meg egy final játék, gratulálok az összehasonlításhoz :D -
IXEMGabeo #3146 Kirol, Alexease nem vagytok elkésve előbb utóbb úgyis pro-k lesztek benne... -
#3145 Sztem - hangsúlyozom sztem - azért, mert easy-n talán kevés a fizika, amit te magad sem hiszel el, s bizonyos szint után megszólalhat a realitás vészcsengőd: "ezt a kanyart ekkora sebességgel soha", az AI easy-n meg röhöghet: "pedig, dehogynem" és lenyom, mint a bélyeget. Még1x: csak tipp ;) -
IXEMGabeo #3144 erre mondom azt állítsd be sok körös futamot vagy gyakorolj a time trialon, utána a futamon előzgess, hátha összehozol valami szép eredményt...
biztos függ attól is kivel voltál eddig, mert meglepődnék, ha Red Bullal is szenvedsz... -
#3143 Meg nem, eloszor szetpiszkalom, szeretem tudni, mit inditok el;DD -
#3142 Mentél is vele pár karikát?
Mondjuk nálad első az, hogy belenézel ! :DDD -
#3141 Csak kicsit frusztráló, hogy a legelejétől nem tudsz továbblépni, mert ez az easy. -
#3140 Hát akkor azt hiszem drive assist opciók bekapcsolva aztán szórakozgatok majd úgy egy kicsit. F1gp2 óta nem igazán játszottam komolyabban F1-es játékkal :) -
IXEMGabeo #3139 íjj basszus, akkor ezt nem nekünk találták ki..aszem gyűjtök kormányra...
amúgy, ha megismered a pályát totálisan, megpróbálsz minél rövidebb féktávot venni akkor simán tudnál jobb időt futni;) -
#3138 Lehet piszkalni benne eleg sokmindent, hasonloan a korabbi programjaikhoz (meg tele van osszkerekes, rally auto nevekkel:PPP): osszes FFB, kormany es "terrain" file :) -
#3137 Hát hagy kezdődjön. -
IXEMGabeo #3136 videon láttam az Alain aki bemutatta a game-t még ő is szenvedett gamepadon, vagyis Xbox kontrolleren -
#3135 Boxon a kontrollerrel. -
#3134 nah haverommal beszélek éppen.
1 kérdésem lenne:
azt mondta haverom, hogy szarabb a játék mint a Test Drive U2.
namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-őt 10 perc autokázás után töröltem.
valaki? vélemény? -
#3133 Billel nyomja valaki, vagy azzal esélytelen? -
#3132 2:08-as kört mentem, 17. helyre volt elég Toro rossoval.
Amúgy sztem a játék szép is jó is, de nagyon nagyon sárga...sajnos beigazolódott a dolog...elrontja egy picit a játékélményt.. -
#3131 Apa kezdődik ! :DDDDDD -
IXEMGabeo #3130 mivel tolod kormánnyal? -
#3129 Az érdekelne engem h hogy fut? Milyen felbontás milyen részletesség melett?