21751
  • lac coo
    Ne húzd már fel magad, kb csak a grafika,a grafika, a grafika... abból áll nekik egy játék ....
  • Jacek
    + az ingame video, meg hogy en elinditottam es megneztem 2 ket dolog kozott oriasi a kulombseg! vagy te meg akinek van agya , erted?:)
  • lac coo
    Na jó, 3-nál többet akkor sem adsz, 8 alatt meg nem töltöm tovább ! :))))
  • Jacek
    figyelj kocsma elott nem biznam rad a biciklim orzeset! kb ennyit adok a velemenyedre...
  • Jacek
    megnezem friss driverrel, akadva 1:) megnezem hogyha nem akad:)
  • lac coo
    Grafikát lesz..rom, ha szépet akarok látni bekapcsolom a TV-t! :DDD

Fizika+ irányítás: ha FVA 10 pont ez mennyi ?
  • revi73
    Összejött, restart a gépen és aztán elindult, már telepítem.
  • padavanHUN
    :DDDDDD

Na, ez az, amikor csak te vagy normális és mindenki a forgalommal szemben halad, mi?

Grafika lol? A gáz az, hogy több tucat ingame videó áll rendelkezésünkre hogy lássuk mekkora elfogult és rosszindulatú baromságot véstél le ide. Innentől kezdve pedig a teljes büffentésed totálisan megkérdőjelezhető és tökéletesen hiteltelen. Leülhetsz.
  • Jacek
    mariocart rulz:) jo en szorosszivu vagyok:)
  • DarkSector
    kösz most akartam épp próbálni lassan megjön a kedvem a supr mariohoz. :)
  • DarkSector
    uh nekem meg felment, valami kavar van a win-edben, mert a telepitő nálam megy. nemtuom hirtelen, lehet ujra kell tenned a gépet.
  • Jacek
    egy szoval jellemeznem BOTRANYOS!!! ezt az egest kiadni az fva utan:D

iranyitas:fos
    graf :lol komolyan biztos nalam a hiba:)

Bazze akad C2D 3.8ghz, 6 giga 1066,4870X2!! valszeg ez a hibas codieknal nem halottak meg a ket GPU-s kartyakrol:D
  • revi73
    rögtön az elején, mikor futtatom a setup file-t.
  • DarkSector
    érdekes nekemis win7 ultimate x64. hol áll meg a telepitő?
  • revi73
    sziasztok, nekem a telepítéskor ezt a hibaüzit dobja: "A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86 vagy x64 verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával." Valakinek valami ötlet? Windows 7 Ultimate x64-em van.
  • DarkSector
    miért pc-n nincs expert fok?
  • Muttley
    Úgy értettem, akinek már megvan ;)
  • IXEMGabeo
    Muttley nyomnám én, ha lenne:D most lennék az Xboxosok helyében:D
  • Muttley
    Vki nyomja már experten segítségek kikapcsolva,
    s lássunk egy fizika leírást.
  • DarkSector
    hát miért ne lehetne hasonlitani, a srácnak egy beta jobban tetszett mint egy final játék, ez még nagyobb szégyen. :)
  • lac coo
    No, hallod, Alex, hajrá-hajrá! :DDD
  • [HUN]FaTaL
    "namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-őt 10 perc autokázás után töröltem."

:DDDDD TDU2ből van egy pre-closed beta ez meg egy final játék, gratulálok az összehasonlításhoz :D
  • IXEMGabeo
    Kirol, Alexease nem vagytok elkésve előbb utóbb úgyis pro-k lesztek benne...
  • Muttley
    Sztem - hangsúlyozom sztem - azért, mert easy-n talán kevés a fizika, amit te magad sem hiszel el, s bizonyos szint után megszólalhat a realitás vészcsengőd: "ezt a kanyart ekkora sebességgel soha", az AI easy-n meg röhöghet: "pedig, dehogynem" és lenyom, mint a bélyeget. Még1x: csak tipp ;)
  • IXEMGabeo
    erre mondom azt állítsd be sok körös futamot vagy gyakorolj a time trialon, utána a futamon előzgess, hátha összehozol valami szép eredményt...

biztos függ attól is kivel voltál eddig, mert meglepődnék, ha Red Bullal is szenvedsz...
  • Alexease
    Meg nem, eloszor szetpiszkalom, szeretem tudni, mit inditok el;DD
  • lac coo
    Mentél is vele pár karikát?
    Mondjuk nálad első az, hogy belenézel ! :DDD
  • kirol
    Csak kicsit frusztráló, hogy a legelejétől nem tudsz továbblépni, mert ez az easy.
  • Shep
    Hát akkor azt hiszem drive assist opciók bekapcsolva aztán szórakozgatok majd úgy egy kicsit. F1gp2 óta nem igazán játszottam komolyabban F1-es játékkal :)
  • IXEMGabeo
    íjj basszus, akkor ezt nem nekünk találták ki..aszem gyűjtök kormányra...

amúgy, ha megismered a pályát totálisan, megpróbálsz minél rövidebb féktávot venni akkor simán tudnál jobb időt futni;)
  • Alexease
    Lehet piszkalni benne eleg sokmindent, hasonloan a korabbi programjaikhoz (meg tele van osszkerekes, rally auto nevekkel:PPP): osszes FFB, kormany es "terrain" file :)
  • Shep
    Hát hagy kezdődjön.
  • IXEMGabeo
    videon láttam az Alain aki bemutatta a game-t még ő is szenvedett gamepadon, vagyis Xbox kontrolleren
  • kirol
    Boxon a kontrollerrel.
  • DarkSector
    nah haverommal beszélek éppen.
    1 kérdésem lenne:

azt mondta haverom, hogy szarabb a játék mint a Test Drive U2.

namármost ez azért érdekes, mert a TDU2-őt 10 perc autokázás után töröltem.
    valaki? vélemény?
  • Shep
    Billel nyomja valaki, vagy azzal esélytelen?
  • daver88
    2:08-as kört mentem, 17. helyre volt elég Toro rossoval.

Amúgy sztem a játék szép is jó is, de nagyon nagyon sárga...sajnos beigazolódott a dolog...elrontja egy picit a játékélményt..
  • lac coo
    Apa kezdődik ! :DDDDDD
  • IXEMGabeo
    mivel tolod kormánnyal?
  • rvn
    Az érdekelne engem h hogy fut? Milyen felbontás milyen részletesség melett?