| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nos itt egy eléggé semmitmondó TEASER:
Nos úgy néz ki, hogy hivatalossá váltak a híresztelések, és ezzel kapcsoltban felmerül bennem a kérdés, hogy vajon mit csinált az elmúlt egy évben, mert megközelítőleg ennyi idő telt el a licensz megszerzése óta, az a 350 ember akik a játékon dolgoztak, mert ilyen számú fejlesztőcsapatról szóltak a hírek, amibe beletartozik a bezárt Sega Racing Studios Codemasters-hez vándorolt teljes csapata. A módosított, felturbózott EGO engine (na jó lehet nem pont az F1 kompatibilis) elkészült volna eme játék fejlesztése nélkül is, mint ahogyan el is készült, hiszen a DIRT2 alatt már ez fog dübörögni, melynek megjelenési időpontja várhatóan 2009 szeptember. Ráadásul, a Formula ONE 2009 Wii és PSP változatát sem közvetlenül a KÓDMESTER-ek készítik, hanem egy Sumo Digital Ltd. fejlesztőbrigád. Talán ezek tekintetében jogos a kérdés. Értem én hogy összetett játékot akarnak, de akkor is 17-18 hónap (a licensz és a már nem aktuális októberi megjelenés közötti időtartam) fejlesztési idő 350 emberrel, ennyire nem elég semmire?