• Danecay
    Sok mindent nem tudunk ami a háttérben zajlik. Pl. érdekes, hogy régebben CODIES-ék azt mondták, hogy jól fognak haladni a fejlesztéssel, mert egy csomó pálya már rendelkezésükre áll a GRID-ből, majd valamiért bejelentik, hogy mégis újra megcsinálják az összes pályát LaserScan technológiával és nem lesz átültetett GRID pálya. Ki tudja, lehet, hogy a FIA nem hagyta jóvá a GRID pályák átültetését, mert nem felelnek meg a tényleges vonalvezetésnek, vagy egyéb okok miatt, persze lehet nem így van de ez is benne lehet, de az biztos, hogy meg van kötve a fejlesztők keze, mert állítólagosan információt is azért nem szolgáltattak, a játékkal kapcsolatban, legalább is az első Ausztrál nagydíjig, mert elmondásuk szerint a FIA nem hagyta jóvá.
    Az esetleges 2010-es megjelenési dátum már rég téma, de nem volt hivatalos, mint ahogyan még mindig nem az, de most valószínűleg azért jelent meg szerte az online sajtóban a hír, mert várhatóan a feltételezést, és a nem hivatalos infót, nem hivatalosan megerősítették, és még a héten nyilvánosságra hozzák. Persze voltak hírek, és fórumbejegyzések a hivatalos fórumon is miszerint a Cedemasters megcáfolta a híreszteléseket de szvsz sajnos a 2010-es megjelenés állja meg majd a helyét. Lehet ezért nem a Codemasterst kell hibáztatni, hanem a FIA-t, a különböző elvárások és változtattgatások miatt, persze az is lehet hogy nem, de nem biztos, hogy egyből a Codies-t kell hibáztatni. Minden esetre a hírek szerint legkésőbb a hét végéig kapunk végre hivatalos infókat a játékról, ha minden igaz megjelenési dátumot, és némi képanyagot is. Az eddig napvilágot látott Wii-s KÉPEK nem igazán meggyőzőek, talán még a PSP is szégyenkezne miattuk, de a PC-s verzióért ilyen szempontból nem aggódom.
    Én is amondó vagyok, hogy inkább dolgozzanak még a játékon minthogy elhamarkodva adják ki, és abban is biztos vagyok, hogy hangulatkeltés terén egyik F1-es modifikáció sem fogja tudni felvenni a Codies féle Formula One 2009-el a versenyt.
    A GRID-ről pedig annyit mondanék, hogy a DEMO kipróbálása után nagyon nem tetszett, de aztán adtam esélyt a teljes verziónak, már a Patch-ek megjelenését követően, és ha az embernek sikerül túltennie magát, hogy nem egy szimulátorral van doga, egészen jól el lehet vele szórakozni. Léteznek hozzá különböző kormánybeállítások is, és esetenként meglepően jól viselkednek az autók is, már amennyire ezt így meg lehet ítélni.