• Danecay
    Nos, elvonatkoztatva druszám személye iránt érzett szimpátiától, vagy ellenszenvtől, azért az ő videóját linkeltem be, mert nem tudom, hogy más csinált e a "nagy" javításnak mondott v1.6-ról tesztet, ráadásul videós formában és magyarul. Mindentől eltekintve, független attól, hogy ki mit gondol róla, mégiscsak az egyik legrelevánsabb személy a játékot illetően, magyar viszonylatban. Mégiscsak ezzel kel, ezzel fekszik. Én nem tudom, hogy történt e valami összeesküvés a játék megítélését kapcsolatban, de tény, hogy külföldön is sokan ekézik a játékot, már ami a vezetési modellt illeti, ami az eladásokon is látszik, amire azért nem gondolnám, hogy Bereznay-nak világviszonylatban ekkora hatása lenne. A Steam-es adatok alapján, megjelenéskor kapásból az F1 23-hoz mért 1/3 játékos játszott csak vele és a számok alapján már most csak annyian játszanak vele, mint amennyien az F1 '23-al még most májusban is játszottak. A játék Steam-es értékelése 61.17%, míg az F1 '23-é 84.11%.
    Szóval kétlem hogy ez az egész csak duma, nagyképűség vagy kivagyiság lenne, még az 1.6-os javítás után is látszott, hogy sokszor mennyire nem életszerűen viselkedik, kanyarodik az autó. Én tuti kivárok egy olyan javítást amiután elégedetten csettint mindenki és azt mondja, hogy na erről van szó, ennek így kellett volna megjelennie, vagy egy nagyobb leárazást, de az is lehet, hogy idén kimarad, mint az utóbb pár évben minden páros számú epizód :) Az már inkább fel sem hozom, hogy értelme sem lenne nagyon, tekintve, hogy a '23-al sem mentem még egy 5 körös versenyt sem :)