| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Arsenal95 #21050 Elso futam 100%on, Ausztralia, Alfa Romeo.
17edik helyezes, 2 kor hatrany..tegyuk hozza nem szeretem az ausztral palyat,mindig szenvedek rajta.
Leclerc nyert Hamilton es Verstappen elott.
Bottas es Vettel kiesett az elso 10korben mechanikai problema miatt...
Sok esemeny nem volt a ket Mclren osszeakadt, par elozes stb stb.
Hat eddig vegyesek az erzeseim.
Jatekelmeny, vezethetoseg,korites tenyleg 10/10, ami zavaro hogy az Al nalam irdatpan sokszor megy bele lehetetlen szogbol valo elozesbe amit sokszor en szivok meg.
Nagyjabol am a pilotak erteke valos, Hamilton dominal, bar sokszor az Al irdatlan hulye taktikat valaszt neki(igy bukta a gyozelmet) eroviszonyok valosak, Kubicat tenyleg meg a csapattarsa is 40mpvel verte.
Buta taktikat fut az Al sokszor, Raikonnen remek versenyt fut az Alfaval, 5odik erre 3kiallast hoznak ki neki, sok kreativitas ebben nincs.
Eltuntek a hazai versenyen dominalok( nalam ez rendszeres volt a 18ban, a pilotak akarmilyen szarok a hazai versenyukon irdat
lan tempot mentek, sokszor csont utolso Stroll a williamsel pl pontot szerzett Kanadaban stb)
Ami szamomra erthetetlen( pls magyarazza meg valaki ha tudja) remekul mentem Melbourneben, 10-12 helyen autozok tartom a lepest, kimegyek kereket cserelni( a regi softra jon a friss) erre iszonyat belassukt a vas, lassabb koroket futottam mint elotte, akivel addig pariban voltam a vegere kort adott, (az utolso 20korre medium sem sokat javitott) meg Russel is adott 20mp-ot.
Nemsokara jon Bahrein azt a palyat szeretem,kuzdeni fogok hogy valahogy pontot szerezzek.