| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Jesszus, ezeket ennyien nézik?! Minek? :DDD
De most tök komolyan.
-
Szal valszeg én vagyok túl toleráns, és valóban nem használtam még a flashback-t (elöző verziókban sem, szal nincs összehasonlítási alapom), de nekem semmi probléma nem volt, betöltöttem, lepörgettem a feladatokat szabadedzésen, lement a futam jól vagy rosszul azt ennyi.
Mázli hogy ezek a srácok nem tesztelik mondjuk a KDC-t (Kingdom Come: Deliverance), amit imádok, bár vannak hibái ...vagy lehet hogy tesztelték, nem néztem.
...ilyenkor elfilózom hogy lehet ezt kellene csinálni, leülni egy kamera elé és elemezni mások versenyzését, vagy játékokat ...lehet hogy túl komolyan veszem ezt a szereplős dolgot, és valójában valóban, ténylegesen ennyire alacsony a küszöb, és ebből meg lehet élni....mint a távgyógyítóknál..őket is felhívják és valszeg tök sokan mert jól megélnek a hülyeségből.
Bugmaster.. mennyivel jobb volt mikor a sony-nál volt (vagy hol), sokkal jobb volt mert akkor nem volt.