| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Norberto91 #20852 Sziasztok!
Megvettem az F1 2019-et. 86%-os AI-val nyomom a karriert a haassal, alap setupokkal 50% versenytávval. Száraz pályán izgalmas futamok vannak, de amikor esős futamok vannak valami nem az igazi. Eddig valamennyi codemasterses F1 -gyel játszottam, de ilyennel nem találkoztam. A futam elején eleve úgy hozza az üzemanyag szintet, hogy maxon van az a skála, de úgyis -3,5 körrel kevesebb benzint rak az autóba. ( jó gondoltam esős futamon kevesebb benzin kell bele ezért lehet, de kevesebbre nem akarom tenni az üzemanyagot mert akkor egész futam mix1) De az autó kigyorsításokon olyan lassúnak tűnik a többiekhez képest.. a williams tol le a pályáról. (olyan mintha nehezebb lenne az autóm a többieknél jelentősen) Direkt úgy állítom be az autót hogy kigyorsításokra használom a MIX 3-t, és ERS is hotlapon.. Differenciált is 50%-ra állítom (ha jól tudom ilyenkor kigyorsításokon gyorsabb az autó, ha tévedek szóljatok). Ti találkoztatok már ilyennel?