Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt az érvelést már elhasználták az NFS-nél 10+ éve, hogy "azért nem törik az autó, mert licenc". Aztán jött egy másik sorozat, ahol valamiért mégis törtek ugyanazok az autók. Bár a F1 ritkán szól a látványos balesetekről, úgyhogy annyira nem sajnálom - fontosabb lenne, hogy ha két autó összeér, akkor hogy hatnak egymásra.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.06.02. 08:59:16

lac coo
A gumifal amúgy szerintem mozog, nem robban szét mint Gridben, de mozog (ha jól emlékszem ...).
De , kell az engedély, ezer éve megy a könyörgés, hogy legalább a hátsó szárny is sérüljön , de nem csinálhatják meg...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Milyen alapon vesz el száraz gumit az első szabadedzés után, ha azon végig eső volt és esőgumit használtam?
Miért nem azt veszi el? Full jó száraz gumik mennek a kukába, a használt esőgumi meg marad nálam...

iSS!

adam46
Ez kacsa, ezekhez nem kell az F1 engedélye, hogy egy gumifal elmozduljon, sérüljön a padló lemez, vagy úgy sérüljön a felfüggesztés, hogy még lehessen menni az autóval. Vagy defektnél akár leváljon a futófelület. A túlélő cella törés modelljét nyilván nem kell megcsinálni, nem ezt kérjük.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.06.01. 22:34:10
lac coo
F1 nem engedi, ezerszer elmondták már ...sajnos ez ilyen ...

adam46
Nem azt mondom, hogy ultra realisztik törésmodell legyen, de most kb az első szárny törik 4 lépcsőben, a kerék 1 lépcsőben, meg van defekt. Ettől hasra ne essek már. <#idiota> Múltkor is valakinek koccoltam az oldal dobozát, rá 1 mp-re odakerült a koszos textúra. Ezt bőven lehetne fokozni, vagy például megcsinálni, hogy a gumifalról ne lepattanjunk, már az első GRID-ben is megvolt ez csinálva.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.06.01. 21:49:06
Danecay
Nem, játék!

4 futam utan leigazol a Mclarentol a Red Bull valos...
lac coo
Jó az egy törés szimulátor izé ,semmire nem jó ...Ne beszéljünk már badarságokat , persze , hogy nem olyan lesz ...egyik sem olyan .

Az biztos.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Danecay
Na meg aztán egy olyan törés amiben gyönyörködni lehetne minden bizonnyal automatikusan a verseny végét is jelentené.

Egy jó törésmodell iszonyúan gépigényes. Lásd: BeamNG.drive.

lac coo
Asszem nem enedi az F1 akármi ..
CM - nek amúgy profi törés cucca van, gondolom erre is rá tudnák húzni ha akarnák ...

adam46
Ez jó kérdés, ezt mondják, lehet, hogy csak lusták. 😄 Amúgy néha elég fura nekem is, éppen megkoccolom az előttem lévőt, sérül a szárny, aztán nekivágom a falnak kicsit nagyobb erővel és semmi baja...
Engem legjobban a toresrendszer idegesit..barmekkora erovel odacsapom csak a kerek meg a szarny serul..rohej h repulok bele a falba de a kocsi tobbi resz epsegben foldet er.
Ez licenchiany miatt van?
adam46
Nekem a kedvencem, hogy minden hétvégén szopat a meghibásodásokkal. Behúztam a Magyar nagydíj időmérőjét, na mondom minden sárgát lecserélek újra, hogy ne legyen gond, köztük két MGU-t is. 2. körben: az MGU túlmelegedett, teljesítményt vesztünk. Anyááááááááááááááááááááááááááááááááááááádat máÁÁÁÁÁr!
Nekem a kedvenc 30%os gumihasznalatnal hogy uvolt a barom h box box box 😄
Megyek a versenyen, semmi extra, előttem-mögöttem közelben sincs senki, erre megszólal a mérnök:
"túkárszetvansz! veri impreszivindíd!" -he??? Ez hülye!<#nevetes1>
Ezt is javíthanák má'...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.05.29. 20:50:36

iSS!

Verseny váltót minden 6 verseny után szabad cserélni, addig max 50-60%-ban szokott elhasználódni, szóval soha nem romlott még el nekem a versenyek alatt.
Edzés váltót meg akármikor tehetsz be újabbat, nincs büntetés.
Ez pedig az én setupom, ezzel vagyok a leggyorsabb (persze mindenki másképp vezet, így nem biztos, hogy mindenkinek ez fekszik a legjobban):

Team: Mercedes
Lap Time: 1:40.323
Race Mode: Time Trail
Weather: Dry
Controller Type: Wheel
Aerodynamics
Front Wing Aero: 1
Rear Wing Aero: 4
Transmission
Differential Adjustment On Throttle: 100%
Differential Adjustment Off throttle: 72%
Suspension Geometry
Front Camber: -2.50
Rear Camber: -1.00
Front Toe: 0.05
Rear Toe: 0.2
Suspension
Font Suspension: 1
Rear Suspension: 1
Front Anti-Roll Bar: 2
Rear Anti-Roll Bar: 3
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 2
Brakes
Brake Pressure: 100%
Front Brake Bias: 52%
Tyres
Tyres Front Tyre Pressure: 23.0psi
Rear Tyre Pressure: 21.5psi
Weight Distribution
Ballast: 9
Itt találhatsz még jó pár beállítást.

iSS!

Azerbajdzsanra milyen szarny beallitast javasoltok? Illetve ti hany %nal csereltek valtot?
adam46
Elég gáz, hogy az új videókban minden animáció, mérnök hang és a többi ugyan az, mint a 2018-ban. Remélem azért cserélni fogják.
Néha-néha van egy-két kicsúszás. Volt olyan is, hogy a pálya közepén volt egy elhagyott első szárny darab. De két szezon alatt nem volt biztonsági autós futamom. VSC is talán kétszer. 50%-os futamokon.
Utoljára szerkesztette: peti79, 2019.05.28. 16:51:52
adam46
Nálam 1-2 szokott lenni a versenyeken. Van, hogy az élről, de a legtöbb hátulról.
Nalatok milyen gyakran fordul elo baleset, kicsuszas amit a gep kovet el? Mert en lenyomtam 4 futamot es ha vapaki velem utkozott meg par mechanikai difit leszamitva semmilyen kieses nem volt.
lac coo

adam46
Remélem azért az AI kap javítást, mert mostanában agybajt kapok a faszságuktól. Elengedni ne tud normálisan, belassít az ideális íven, gyors kör kezdetén mindig kimászik elém a boxból, így 5 méterrel előttem legyeskedik. Féktávokon folyton kilöknek...

Volt mostanában egy érdekes bug, sárga zászló volt, mert maxi megforgott egyik kanyarban, jön a VSC, tartom a távot, elmegyek a szellem kocsija mellett, ami ott áll a kanyarban, ráadásul gyors kanyarban. Erre 100 méterrel később ott van mögöttem 0,5 másodpercre... 😄

Viszont a Mclarent tényleg sikerült jól szimulálni, minden hétvégén szopat valami technikai hibával. Most az MGU-H volt 80%-on, erre egyenesben 300-ról 200-ra csökkentette a sebességem. 😄DDDD
adam46
Az csak azért van, mert amikor aranylemezre kerül egy játék és kiadják, akkor azt a verziót szokták törni, majd warezre tenni. Viszont a mai játékok esetében az aranylemezes verzió egy 90%-os játékot takar körül-belül. Mire megjelenik az gyakran 1 hónap és addig sok hibát javítanak, ami már nem kerül fel warezre.
Danecay
De legalább elő lehet fizetni a csatornájára havi 990Ft-ért 😊

lac coo
Nem sokaig neztem, idegesit a ficko.... Egy hp. 😊

Danecay
Szerintem kicsit túlreagálja a haver, na meg aztán az amúgy sem nem túl sok problémásnak vélt dologról kiderült, hogy ő nézte be, ilyen pl. a Mercedes rajtszámok színe, valamint annak a nehezményezése, hogy a Codemesters nem tüntette fel, hogy a látottak nem a játék végleges állapotát tükrözik, pedig de, a trailer végén "Not all cars featured in this video are final car models" 😊

lac coo
Rf ben defekt volt az utolso korben... itt ilyen nincs , szimplan kicsit gagyin, felkeszen adjak ki....Nyilvan megoldjak , de warez csapatnak sem mindegy ,hogy ket hetente uj tores kell...

Amugy meg tovabbra is tartom, jo par hosszu versenyt letoltam, semmi extra sok vagy nagy bugot nem lattam meg.

Danecay
Pedig volt valami ilyesmi. Nem emlékszem pontosan, talán az F1 2013-al volt az, hogy először próbaképpen lewarezoltam és minden egyes megkezdett mért körön már a célegyenes végén elfüstölt a motor minden egyes próbálkozásnál, majd megvettem és ezt követően soha nem találkoztam ezzel a hibával.

sertrex
Gondolom, maguk a készítők teszik bele a bugot, hogy azután hónapokon keresztül tudják pecselni és így akik warezolják még tovább ne juthassanak hozzá a már javított hibátlan verzióhoz. Teljesen logikus. <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

adam46
A warez magában nem generál bugot.
lac coo
Ultra nyomi igy jatszani. Koze nincs se autohoz, se f1-hez , semmihez. Reflexjatek, akar mario kart is lehetne.

lac coo
Osszes cm jatek kiadaskor tele van hibaval, szerintem ezek jo resze siman warez miatt van....

rossz videot tettem be bocsanat ezt tessek megnezni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egyebirant erdemes megnezni, hogy az elmeletileg 1.0-as verzio hemzseg a hibaktol es a sracnak igaza van, hogy nevet az egeszen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nekem a GP3 es a GP4-es F1-es jatekok voltak a kedvenceim szinten

Miert van az hogy lenyomom az ausztral hetveget (idomero esos volt) normalis beallitasokkal, egyetlen megcsuszas nelkul!! Bahreinre allitok picit sz auton h jobban menjen az egyenesekben erre mar az elso szabadeszesen nemtudok egy kort menni mert a kanyarokba minden apro fekezesre kierepulok a kocsival a picsaba, Wtf?!
oneal1
lehet tudni már, hogy az irányításon változtatnak e valamit a korábbi évekhez képest?

Esetleg van videó amin erről beszélnek vagy beszélhetnek egyáltalán 😄

!Forza Ferrari!

Teljesen egyetértek😊 De tudod... ebben az országban mindenki faszagyerek 😄 Ért a focihoz, pénzügyekhez, és természetesen az forma1hez is 😄
Szerintem írjátok meg neki, hogy nyomi, mert úgy játszik, ahogy neki jó...
Esetleg ti is feltehetnétek saját videót, amiben leoktatjátok, hogy hogyan kell nem gusztustalanul játszani ilyen körülmények mellett...

iSS!

T-Cam nézetből nyomni eleve nyomor... 😊

__Jacek__
VR lesz nem lesz? Vagy majd 2028-ban?
alma2
Mig mas jatekban, pl dirt, kiulsz a motorhaztetore, hogy az esot a szelvedon ne lasd, csak magat, azt, hogy zuhog, itt megoldja a gyerek ezzel a gusztustalan idealis iv dologgal, meg az autok feletti nevvel, ez igy azert tobb mint vicces. "kovesd a neveket" meg a "zold sarga csikokat" es lasd meglesz a jutalmad..

szerintem

adam46
Vannak úgy videók:

Ennek a srácnak csak a csatornáját linkekelem sok videó van

Grafika, de főleg a fények sokat fejlődtek. Hangok is egész jók, autó mozgás is, többi kb ugyan az, mint a 2018-ban. Viszont végre kapunk egy szép táblázatot, amiben mutatja, hogy hogy állunk a szektorokban. 😄 Valószínűleg megveszem.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.05.19. 10:49:56
adam46
<#vigyor>
lac coo
😄