| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
siddesa #20807 "ha jól értem eltérő beállításokat szeretnél használni pl. a Hungaroringre karrier módban és multiplayer versenyekre ugyanerre a pályára"
Nem feltétlen, csak ha van értelme. Ez volt a kérdésem egyik lényege
Jelenleg így használom, ahogy írtad. A merci beállításait alkalmazom a multiplayerre, max a leszorítóerőt állítom át időmérőre és versenyre is. Én úgy gondolom, hogy van jelentősége, de nem tudom biztosra, ezért kérdeztem, hogy van-e multiplayer car beállítás külön. Mondjuk nem így kérdeztem, az tény, de ez a lényege.
2017-esben nem szerettem az onlájnozást, 2018 virágbolti volt, 2019-ben meg csak online megyek amióta megvan, mert baromi sokat "karrierkedtem" 2018-ban, így nem tudom, hogy van-e jelentősége. Úgy gondolom, hogy igen, hisz eleve karrierben más az egyes csapatok részletes setupja azonos pályán belül, és nem tudom, hogy a multiplayer car melyik istállóéra hasonlít alapból. A leszorítóerőt magam tesztelgetem-állítgatom, de a többi érdekelne. Hát így logikáztam.
"Nem azért nem találsz direkt multira kihegyezett setupokat mert nincsenek ilyenek?"
Én is erre gondolok.
Akkor közös nevezőre jutottunk :)
Utoljára szerkesztette: siddesa, 2019.07.17. 15:27:25