Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megkérdi még Kanadában, hogy sok guminyomot hagytál a falon, ami wtf? még nem is súroltam a falat és van két ilyesmi válasz:
- Igen, azt hiszem vissza kell ülni a tervezőasztalokhoz és az alapokról újra kezdeni a fejlesztést,
- Nem emlékszem ilyenre, vissza kell néznem a felvételeket
Kiválasztom a 2. választ, erre a csapaton belüli megbecsülésem csökken kb 5-10 %-ot... Aztán jön a Francia nagydíj, a Q3 elején kezdek egy 5 perces elektronikai hibával, majd jön az interjú: Hogy érintett engem ez a hiba? Kiválasztom azt, hogy Szerencsére a csapat gyorsan és jól dolgozott, hamar elhárult a hiba. Erre esik a népszerűségem megint 5-10%-ot. Ez mi a picsa?
Ha lehetne akkor kérnék egy kis segítséget. 2 szezont lenyomtam már az f1 2018ban, és van egy trófea a: Best laid Plans és fogalmam sincs mit kéne csinálni. Értem hogy fejlesztést kéne elveszteni ide nem tudom hogy hogyan? Mit kell csinálni, mire kell figyelni?
Köszönöm
Tavaly télen kezdtem el újra játszogatni és olyen ez, mint a biciklizés, nem felejti el az ember.
Persze ez óta sokat fejlődött minden, de akkor ez volt a csúcs minden téren. Mai szemmel persze gyermeteg, de akkor élvezetes volt ez is. Meg persze nem volt internetes játékba beépített time trial, így mindenki magának kellett állítgasson mindent, régi szép idők...<#whatever>#whatever>
Amúgy hogy válaszoljak is: a karriernél mindegy mit állítasz, mert majd úgy is belejössz és túl könnyű lesz.
A car setupokra meg azt mondom, hogy inkább próbáld ki a time trial TOP menőinek a beállításait, biztos meg lesz az az egy, amelyik fekszik neked.
Persze nekem is megvannak minden pályára a jól letesztelt beállítások, de mindenki máshogy vezet, így egyáltalán nem biztos, hogy amivel én vagyok gyors azzal a leggyorsabb más is.
Nekem általában nem a legjobb 10 time trial-os idővel rendelkezőnek a setupja jön be, hanem olyan valakié, aki lehet, hogy csak az 58. legjobb időt mente, de én az övét mentettem el magamnak, mert én azzal tudok a legjobbat menni.
Szóval próbálgatni kell...
iSS!
Más.
"Meg kell a szívnek szakadni!" -szokták mondani pejoratív értelemben.
Ám ezúttal tényleg...
iSS!
Illettve nektek milyen autobeallitasok valtak be?
A többi csapat animációjában a csapatfőnök tapsol lent (Arrivabene, Toto Wolff, Christian Horner, stb...). Az a fiatal csóka, aki az ő helyükön áll én őt kérdezem.
iSS!
Williams győzelmi animáció (1:29-től, aki nem akarja kivárni)
Csalódás volt: azt hittem, Claire Williams ott lesz az animációban, de nem...
Akkor vajon ki ez a mókus ott helyette?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.05.12. 21:43:07
iSS!
(Utolsó előtti kanyarban a 2018-as ban még ott a huppli).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most meg a kanadai nagydíjon Stroll kezdett el rendellenesül lassan menni, de nem motorhiba vagy sérülés, mert nem megy be a boxba.
Ott töketlenkedik a pályán, kétszer leköröztem már és gondoltam megnézam, hogy mi a fene van.
Ez van...
<#wilting>#wilting>
iSS!
iSS!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Viszont azt szeretném tudom, hogy ezt a köcsög piros/zöld/lila sávot melyik agyavesztett UI Designer hagyta jóvá, hogy berakjuk a látótérbe. Oké, egyedi kamerát használok, de ezt a játékon belül is lehet állítani, tehát gondolhattak volna rá, hogy szar helyen lesz. Sose látni tőle normálisan...

Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.05.05. 16:20:11
kezdőnek mondható vagyok és nem régóta kaptam meg a 2018-s kiadást.
A kérdésem az lenne, hogy a "0"-val felnyitható menu job oldalt. Abban hogyan tudok le fel menni és állítgatni a dolgokat?
Az ERS-t kellett volna állítanom, de nullával felhoztam és tovább már nem jutottam.
Billentyűvel játszok.
Köszi a segítséget, előre is.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
iSS!
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"The full 2018 season will be available from launch, and the F2™ 2019 season is being digitally added later in the year – complete with online functionality."
😉
"A Codemasters ráadásul a bejelentésében megerősítette, hogy az idei F2 szezon később, az év vége felé letölthető formában teszik majd elérhetővé."
Bravó, ezért megéri gyorsan kiadni!
Viccen kívül: ez ellen nem sokat tudsz tenni... előzd vissza őket később. Kezdj full tankkal és hagyd rich üzemanyagon az első pár kört (különösen az egyenesekben) és úgy jóval gyorsabb leszel, mint egyébként. A DRS-nyitásig mindenképp próbáld így kihúzni, azután ha úgy sem tudsz előzni, akkor hagyd, mert esélytelen.
Ha viszont tudsz, akkor már fél siker: most már csak ott kell magad mögött tartani, ahol vissza tudna előzni. Ahol nem lehet előzni, ott vissza tudod venni szegényített üzemanyagra és vissza tudod spórolni amit túlhasználtál úgy, hogy feltartod a mögötted jövőt.
Azerbajdzsánban így lettem most 6. a McLarennel: az egész verseny alatt nem tudott megelőzni senki csak a boxban.
iSS!
-_-
(Xbox one) Köszi előre is 😊
iSS!
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Szerintem meg ezekkel a hibakkal egyutt is messze a legjobb ai jelenleg.
Mas jatekban ilyen nincs mert kb beleugrik a fekbe es lemarad 15 metert.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.04.10. 21:51:04
My Life for Freedom!
Ha meg mégis megpróbálja, akkor csak belső íven és számítva arra, hogy ha nem fér el, akkor fékezni kell!
Ez nem így csinálta: ment mint a hülye és neki a palánknak, mintha az ott sem lett volna.
Szerintem inkább az lehet, hogy ahhoz vannak leprogramozva, hogy gép előz gépet. És sokszor látható, hogy aki előnyösebb pozícióban van (gépi pilóta) az is enged valamennyit (hogy könnyebben meg tudják előzni egymást meg hogy nem ütközzenek annyiszor). Na most ez addig működik is, amíg ezt a gépek egymás ellen használják. Ha viszont ember ellen kell menni, akkor az nem teszi meg azt a szívességet, hogy kinyitja a kaput, sőt inkább ráhúzza az ember, hogy biztosan ne férjen el. Meg az sem érdekli az embert, hogy helyet adjon, amikor egymás mellett mennek az autók. A gép viszont úgy kalkulál (szerintem), hogy a másik is ugyanígy vezet, tehát valamennyi helyet fog adni és ezért hiszi azt, hogy majd befér és tud előzni ott ahol rohadtul nem fér be és nem tud előzni. És ha ilyen helyzetben nincs bukótér akkor megszívta.
Az előző hsz-ban amikor Hamiltont előztem a pálya egy másik részén ott is pont ez volt a helyzet, ő is palánknak ment, csak neki nem tört le a kereke.
Szóval az ilyen fajta tipikus hibázás a gép részéről (azon a pályán legalább is) elég jellemző, ami szerintem hiba.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.04.10. 15:24:01
iSS!
Mintha olyan micro-stutter és lag lenne. Hiába venném le nevetséges very low-ra, ugyan ugy meg meglassul a játékmenet.
FX-6300, 8 gb ram, GTX 1050 2gb, 1 terás új HDD-re téve, WIN 10 64bit.
Tudtok segíteni, mert igy élvezhetetlen.
amúgy ez nem baj, sőt ezek a jó dolgok, hogy történnek ilyenek is .
Akkora előnye volt, hogy kiment kereket cserélni és éppen mögém jött vissza. Mivel egy pit stratégián vagyunk a következő körben nekem is ki kell majd menni, szóval sima ügy a futam győzelme. Van viszont egy kis bibi... nem bír magával és előzni akar: erre ez történik.
A kerekeink összeértek, de csak oldalról, így az nem dobta meg...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.04.09. 23:11:56
iSS!