| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ezt a virtuális tükrös dolgot nem értem, de tényleg! Évek óta ott van a játékosok által kért dolgok között és nem és nem akarják megcsinálni. Nem gondolom, hogy ennek technikai akadálya lenne ráadásul cockpit nézetből játszva ez egy szükséges dolog lenne véleményem szerint.
Innen részben OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Évente egyszer felötlik bennem, hogy csinálni kellene valamilyen head track cuccot lehetőleg minél kevesebb anyagi ráfordítással és már vagy 2 alkalommal csináltam is de egyik sem volt valami jó, utoljára pedig a gyerekek XBOX 360-as kinect-jének felhasználásával gondoltam, hogy össze lehet hozni valamit ami igaz is de sajnos nem valami pozitívak a visszajelzések ennek használatát illetően sem. Vagy 2-3 éve próbáltam olyan telefonos applikációt keresni ami a mai modern ugyanakkor szinte mindenki birtokában megtalálható telefonok szenzorjeleivel követi le az ember fejmozgását és találtam is, de a egyiknek azt hiszem a szerver oldali progija hiányzott, a másik meg nem működött vagy valami ilyesmi. Na most ismét rákerestem valamilyen hasonló megoldásra és találtam a Head Tracker for OpenTrack applikációt ami a nevéből adodóan is az OpenTrack nevű ingyenes tracking progival működik. Az egyszerű párosítás követően először az rF2-vel próbáltam és működött is, persze úgy ahogy kalibrálatlanul így használni nem lehetett de működött. Ezek után kíváncsi voltam, hogy mit csinál F1 2019 alatt és hát alapesetben semmit, viszont amennyiben bekapcsoltam a Tobii eye tracking lehetőséget, egyből életre kelt, persze ugyanúgy használhatatlan volt beállíthatatlanul de véleményem szerint némi idő ráfordításával és kísérletezgetéssel akár használhatóvá is lehetne tenni ezzel együtt láthatóvá is az oldalsó visszapillantókat, a lenti videóban látottakhoz hasonlóan :) Igazából szimpatikus mert nem kell hozzá kamera vagy szétbarmolni hozzá egy kamerát, nincs szükség vezetékre, wifi-n kommunikál, továbbá anno én a ledek tápellátását is USB-ről oldottam meg ami + egy vezeték.
Aki lát benne fantáziát és kipróbálja és sikerül beállítania annak várnám a visszajelzését, hogy milyen :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.07.13. 00:06:53