• unrealnoise
    28-án kézhez kellene kapnod.

A futár cégen és a bolton áll, mert sokszor leteretek (vagy fos a szerződés), de hivatalosan kézhez kapnád aznap.
    Gyakran van az, hogy előrendelésnél ingyen kihozzák, aztán volt, hogy nekem nem ért ide, csak hétfőn... Inkább fizettem volna a szállításért +1000 Ft-t, csak hozták volna időben...

De ezt nem lehet választani, viszont olyan boltokból én nem rendelek, ahol jártam már így.
    Oldják meg, hogy mindenképpen kijöjjön, vagy kérjenek érte inkább kis pénzt, nem azért rendel elő az ember valamit, hogy aztán még várjon...

Danecay: Legends Edition. Ennyi.

A Játékról:

Megvettem. Megétre. Az ACC sajnos nem olyan jó, mint lehetne, iR AI odébb van, így ez jó lesz elütni az időt, F2-vel pláne.

Az AI sokat javult szerintem, agresszív, vedekeznek, sok hülyeséget nem csináltak még... Sőt szinte semmit.
    A menü kurva jóó, tálalás, körítés remek, azt kell mondanom ez a legjobb autós móka a piacon jelenleg, kihívások, heti események, online, karrier, offline... Minden más mérföldekre van ettől.

Fizikában nem észlelek jelentős változást, hasonló, mint tavaly.

Ami jó, hogy nincsenek már mikróakadások, a játék meg rohadt jól fut, persze egy GTX1070 Ti-vel nem csoda, de akkor is, a többi autós cucchoz képest, itt a fix 100 FPS-re belőtt gameplay mellett is "alig" terhelődik a kártya, 67 fok a max neki, ilyen rohadt melegben...