| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Amergin #20637 Kezdtem egy karriert Sauberrel. Tiszta csít az az autó! Ausztriában még csak a 6. volt a csapatok között teljesítményben az autó.
Ennek ellenére simán nyertem vele a nagydíjat. Élről indulva rajt-cél győzelem!
Előtte a franciát is nyertem vele, de ott a szemét is kinyomtam az autónak és a célvonalon már vésztartalék üzemanyag módban estem be -az nem mindennapi verseny volt...
Szóval annyira jól kiegyensúlyozott az autó, hogy sokkal jobban teljesít, mint ahogy elvárható lenne. Leclerc is jól megy vele már versenyek óta, ez is azt bizonyítja, hogy az autó lett jó, nem én tanultam meg vezetni hirtelen.
Mindig ugyanazzal a nehézséggel játszom szóval almát az almával hasonlítom össze.
A Williams-szel, a Toro Rossoval, McLarennel, Haas-szal összehasonlítva mondom ezt, mert ezekkel már csináltam meg legalább egy szezont. Azok ugyanilyen fejlettség mellett a fasorban nem voltak ehhez az autóhoz képest.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.06.14. 21:23:14