Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Azt jól láttam (csak most vettem meg, 2-3 órát nyúztam csak), hogy ha classic versenyt akarok, teszem azt 2004-es ferrarival, akkor vagy minden AI ugyanezzel a kocsival megy, vagy a többi kategória autóival? Ez utóbbi esetben viszont eltérő az autók tulajdonságai, azaz nem sok rtelme van a megmérettetésnek.
Va olyan lehetőség, hogy akkor mindenki a 2004-es autónak megfelelő képességekkel induljon, de mégse csak piros legyen a mezőny?
Scarry
Valóban odab.sznak a gumik. Igazi szimulátort csináltak neked. 😄 Profi vagy nagyon. Csak így tovább Senna! 😄D
Én is jobban érzem idén a gumikat, például a féktávnál jelentős különbség van egy kemény és egy lágy keverék között.
lac coo
Nem reklámozza a CM, de a gumik odab.sznak, jól megcsinálták..
Hyperlágy : tapad mint az állat, de terhelésre rohadt gyorsan kopik, és hirtelen jön a tapadás vesztés ....
Féktávon picit tulkormyázott setup, meg is szavatott 😊

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.30. 11:00:34

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Danecay
Ezt írtam éni s hozzászólásom első felében, de ezek szerint nem olvastad el <#idiota>

Danecay: igen,arról a kanyarról van szó. Természetesen km/h-ban van a játék. Mondjuk hogy nekem is alapbeállítás van,csak a FFB lett állítgatva. Ránézek az ábrára,de gondolom maxon van ha tudok menni padló gázon 317-et. usb játékvezérlő rendben. Hát nem tudom. Lehet én rontok el akkor valamit. Köszi az infót!
Gebali: a válaszom épp itt írom 😊
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.29. 21:00:21

Vagy nézd meg hogy a mértékegység km/h-e 😄 Ha mérföldön van, akkor kb. annyit kell látnod.
Danecay
Szia! Kipróbáltam a pályát és feltehetően az Eau Rouge emelkedős kanyarkombinációt amiről írsz de én Mercivel amivel nem szoktam egyébként menni csak az volt a legközelebbi elérhető autó és direkt nem is gyengébbel akartam kísérletet tenni, de nálam alap beállításon, értsd úgy, hogy a rendelkezésre álló alapbeállítások közül sem töltöttem be egyet sem és így is 312-313KM/h-al mentem át az Eau Rouge-on. Nem lehetséges esetleg, hogy mph-ba van beállítva a sebességmérés nem pedig Km/h-ban? Amennyiben elvileg minden jól van beállítva nézz rá a START menü USB-játékvezérlők beállítási lehetőségére, ezen belül is arra figyelve, hogy amennyiben tövig nyomod a gázt az itt látható ábra szerint is maximális e a gáz tengelyének a mozgása valamint, hogy esetleg valamiért nem aktív e ezzel párhuzamosan a fék is.

Segítsetek légyszi! gyenge az angolom,ezért még nem tudtam beállítani a játékot.(pc,g29 kormány) Spa-Francorchamps,az emelkedőn felfelé látom hogy sokan 300 felett tudják venni a kanyarokat,én alig 200 körül nehezen,vagy sehogy. Nyilván nincs beállítva rendesen. Mit kellene állítanom hogy stabil legyen?

Danecay
Én ilyenkor szépen tolok egy Falshback-et lévén mégiscsak egy játékról van szó amivel jól akarom érezni magam nem pedig frusztrálni <#banplz>

kar volt ezert a megpordulesert szepen jottel fel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Danecay
<#eljen> Király amikor az egymást előzgető AI-tól nem lehet előzni 😊 Közben úgy láttam, hogy egy McLaren is a háttérben lehúzódott az útról műszaki probléma miatt, mily meglepő 😊 Teljesen Zsír! 😄

lac coo
Monzán is messzire jutottam, 2-es szárnyal elég vicces, de muszáj a végsebességhez 😊)

Danecay
A VSync Interval-t próbáld meg 1-re állítani

Kösz, megpróbálom.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Arnyek de leginkabb car reflection..

A játékban megvan a 60fps és a visszajátszásban is, mégis szaggat a visszajátszás... (TV kamera, több autó).
Mit állítsak? Tipp?

macleody
You alright? 😊
lac coo
Egy kis gázfröccs oszt szeva ...! 😊

Danecay
Én ezért tolom 80%-n Mclaren-el, ha kevés gyakorlás után is egy-egy pályán a mezőny vévén végzek, nem ér csalódás <#banplz>

lac coo
Erre van setup,. meg erre van tempo, sok időm nincs rá azért és rohadt nehéz tempot autózni ...

Danecay
Nagyon rákattantál az A1 Ring-re 😄 Ilyet már az F1 2017 is tudott főleg McLaren-el 😄

lac coo
Verstappen vs Kimi, kis offline momentum. Én vagyok az RB ... Itt már 20 kör óta kerget az a gyökér Ferrari ... 😊

Az normális hogy ha játszok F1-el,(G29 kormánnyal) és miután kilépek,a kormányon a váltást mutató színes fények közül a két szélső világítva marad?

@gebali. Köszi a tippet
dr Kotász
A jogtiszta változatban ritkán esik. A törtben gyakran. A megoldás...
Én azt tudom tanácsolni, hogy vedd meg Steamen, 100 percig tesztelgesd (minden sessiont átugrasz a versenyeket meg szimulálod) és megnézed, ott milyen az arány. Ezután még bőven benne leszel a 120 percben és refundolhatod, hogy aztán máshonnan, olcsón megvedd (csak figyelj rá hogy stopperrel mérd az időt a játék indításától, úgy a legpontosabb). Vagy ha van haver, akinek megvan steamen, tőle elkéred az adatait és ugyanígy teszteled.
Túl sok ez a véletlenhez. Egy éve játszom és alig volt pár szezon karrierben, amikor "csak" 4-5 esős hétvége volt. Szerintem valamilyen beállításom generálja a több esőt
lac coo
Nem lehet , hogy warez kedvesseg 😊

Szerintem meg randomban lehet eső. Te meg pont szerencsétlen vagy.

Lehet, hogy az esővel büntet, mert sokkal nagyobb a tempóm az AI-nál? 2-3 mp a difi
Érdekes. Én most vagyok a második évad elejénél (Baku) és eddig a 25 hétvége alatt 4-5-ször volt vizes időmérő, de azon túl se kvalin se futamon nem esett egy csepp eső sem. 85%-os nehézséggel tolom. Steames verzió.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2018.09.21. 10:06:11
1. évben vagyok, most csak 73%-ön szórakozom. Ha ez számít, olyan 82-85%-re fel tudom tenni, de tavaly ezen a szinten is több, mint 50%-ban esett. 2017-nél is próbáltatok segíteni, de semmi nem működött sajnos. Minden tippért hálás vagyok, mert ez így katasztrófa. Meg szeretném venni, mert úgy az igazi, de ilyen esős aránynál ...
Milyen nehézségi szinten tolod? A karrier hanyadik évében vagy?
Nálam megint mocskosul sokat esik. 17 futamból 9-en esett vagy az időmérőn, vagy a futamon, vagy mindkettőn. A szabadadzésen történő esőt nem is számoltam bele... Tavaly benyaltam, hogy a virágboltinál van több eső, de nekem az eredetiben sokkal többször esett ... Idén nem nyalom be😊 Ok, értem én, hogy az eső hozzátartozik, de az F1 alapvetően száraz pályás sport, semmi kedvem a futamok döntő többségben szarakodni. És ennyire azért nem tartozik hozzá!
Amúgy klassz a játék, de ez a sok eső óriási hiba
Utoljára szerkesztette: mqmeszi, 2018.09.21. 08:17:22
lac coo
Jah, hogy ugy 😊

Azt tudtam, hogy Te nem fogod érteni! 😛
Arra gondoltam, hogy egy F1-es autó igazi viselkedése lehet a két játékban szimulált között.
(Nyilván tudod, hogy az AC-ban is van "hivatalos" modern F1 Ferrari).

lac coo
Akkor se ertem, ez a jatek az Ac es a CM kozott van ? 😊

Ott a pont!

Természetesen CM! 😊
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2018.09.19. 08:41:53

Adam Jonas
Én is ezen gondolkodom vagy 10 perce, de sztem CM-re gondolt EA helyett 😄

Danecay
Mi az az EA?

Egész jó ez a játék. Az biztos, hogy az eddigi legjobb EA F1.
Azt gondolom, hogy az igazság az AC F1-es autója és a EA F1-es autója között lehet valahol.
(AC-féle túlságosan mászik oldalra, az EA-féle pedig nagyon tapad).

Danecay
csúcsa=csicsa 😊

Danecay
Én tudom, hogy mi a különbség. Igaz nem tudom milyen céllal akar képernyőképet csinálni de ha nem a csúcsa miatt akkor egy F12 nyomni a legegyszerűbb, nyilván látványos képeket játékon belül a photoshop mod-ap lehet.

A Photo mode-öt mondom, hogy hol tálalja. Az F12 megint más, az nem a játék szolgáltatása hanem a Steamé.
Danecay
Nem, bármikor nyomhatod és a jobb alsó sarokban az értesítési területnél fel is dob egy értesítést a mentés elkészüléséről.

Danecay
És ezt mind az 1.07-es frissítés hozta a mai napon 😊

A visszajátszásból érhető el.
lac coo
Fixed an issue where players leaving and rejoining in a large player session causes frame rate drops
Fixed an issue where it was possible to set fastest lap in Time Trial by driving a shorter route off circuit and not returning to the track
Modern car lap times should no longer upload to Classic era leaderboards
Fixed a crash for some users loading into a career race session
Fixed a framerate drop on the France when players drive off track
Players with an 'S' Safety Rating should no longer be put into lobbies with 'D' rank players
Fixed an issue where there was no engine audio when beginning MP race from Car setup screen
Engine audio no longer gets stuck in 1st gear when exiting pits
Various updates to the UDP telemetry output
Various stability and performance fixes
Various other bug fixes