| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Amergin #20517 Az erőforrás különböző komponensekből áll ezeket bármikor cserélgetheted. Ha viszont a megadott kereten felül szeretnél komponenseket bele, az büntetéssel járhat. Azért nem vagyok benne biztos, mert nekem még soha nem fogyott el a 2 vagy a 3 db komponens, mindig kibírtak egy szezont! Annyi a titka, hogy a leharcolt komponenseket visszarakhatod a szabadedzésekre, hogy ott tovább kopjanak, így ha meghibásodnak nem akkora gond, mint verseny vagy időmérő közben.
Én 50% felett már cserélek egy komponenst, de a következő szabadedzésen a használtat teszem vissza és azt használom tovább mind a három szabadedzésen.
Sebváltóból edzésen bármennyid lehet (egész szezon alatt kopik el 1 db nálam), a verseny váltót meg 6 verseny után lehet cserélni büntetlenül, annyit az is simán ki szokott bírni.