21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#20511 Remélem tényleg lesz látható eredmény, akkor meg is veszem. -
#20510 2 évig fejlesztették, párhuzamosan az F1 2018-cal. A trailer végén cápauszony látható. Mit jelent ez? F2 is benne lesz! -
#20509 Pont most olvasom, háááááááááááááááát, nem tudom, így is kevés szokott lenni az 1 év. Gondolom grafikai tuning ismét elmarad. -
#20508 A szokásoktól eltérően már június végén. -
#20507 -
Amergin #20506 Igen, tovább erősödött bennem az, hogy a skálázáson van még mit javítani.
Bakuban vagyok szabadedzésen 101-es "valóságos" AI mellett: Vettel most ment egy 1:40,850-et.
A "valódi" valóságban 1:41,498-cal nyert időmérőt tavaly ugyanő. Szóval ezen a pályán túl van pörgetve az AI 101%-on, míg az előző kínain meg alul volt skálázva: én aki nem tudok vezetni 4. lettem ott Torro Rosso-val 101-en.
Nem vagyok híve a nehézség folyamatos állítgatásának, de nincs mit tenni... -
#20505 Most feldobtam egy realisztikus kamera modot, nekem ment, csak a mappát másoltam át, az asset_groups-ot.
Más: Mentem most egy Time trial-t, hát ez szőrnyű, ha már elfingod magad, akkor invalid lap. Ausztralia első kanyarban elhagytam a pályát, de 2 kerékkel még a rázókövön voltam - invalid lap, aztán a 6-os kanyarban négy kerékkel elhagytam a pályát és a rázókövet is, semmi baja, 4-es kanyarban ugyan ezt eljátszottam, semmi szankció. Utolsó előtti kanyarban kicsúsztam a fűre - invalid lap. Látszik, hogy tök random dobálja ezeket a büntetéseket. Még mindig nem tudták normálisan megoldani. -
Amergin #20504 Nem tudom járt-e már így más is: próbálom feltenni az innen letöltött modokat, úgy járok el, ahogy mondják, de az istennek nem sikerül feltenni őket.
Pedig oda másolom, ahová kell, mindent fölülírok, de semmi. Mintha nem is csináltam volna semmit, ugyanúgy indul el a játék semmi változás.
A játékot Steam-es letöltéssel vettem és úgy telepítettem, nem tudom ez számít-e...
-
#20503 Vagy a segítségeket kéne kikapcsolni ... :DDDD -
#20502 Ezért játék, és ha jól rémlik pont ezen a fejlődési, fejlesztési dolgon lazítottak egy kicsit az előzőekhez viszonyítva.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.03.22. 16:39:00 -
Amergin #20501 Hát ja, kb. 10 szezon kéne a Williams-nek hogy behozza a Mercit ahogy most áll...
-
#20500 Mondjuk, ha szimulátor lenne, az már elég nehezítés lenne.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.03.22. 07:30:51 -
Amergin #20499 Végignyomtam Torro Rossoval a karrier módot. Braziliában már sikerült világbajnoknak lenni. A Francia nagydíj előtt 95-ön, utána 101-en versenyeztem. A csapat a harmadik lett a konstruktőröknél.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy túl gyorsnak érzem a fejlődést, kicsit nehezíthettek volna, hogy ne lehessen már egy szezon alatt a majdnem leggyengébb autóból a legerősebbet csinálni.
Szerintem még a Williams-szel is meg tudtam volna csinálni, szóval ez így eléggé irreális...persze így is remek játék, csak lehetne ez a része nehezebb kicsit. -
Amergin #20498 Benne leszek a tévébe'! -
#20497 Az AI néha olyan buta, mint a tök. Elkezdem a gyors körömet, jön kis a boxból és simán besorol elém 10 méterrel, de állandóan. Előzésnél gyakran kipörgetnek... -
#20496 Kulcsos oldalakról már 3200Ft-ért is beszerezhető. -
#20495 ha valaki mint en nem hallott volna rola.
Eleg jo a "soforok" szemszogebol megkozelitve az egesz..
Meg a vegen szegeny ocon-t, meg is sajnaltam.
netflix drive to survive -
#20494 marcius 15-ig kiprobalhato a stamen, amugy meg 13,75€
egyre jobb :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.13. 09:50:05 -
Amergin #20493 Igen, ezen is lehetne csiszolni a fejlesztőknek, mert ezt túl mechanikusnak érzem. Szerintem lehetne még jobban kiegyensúlyozni ezt a különböző pályákon.
Pl. Monacoban 95-ös nehézségen közöm nincs a dolgokhoz totálisan utolsó vagyok másodpercekkel lemaradva (időmérőn pl. de a verseny alatt is).
Míg Kínában 95-ös nehézségen Williams-szel 5. , Torro Rossoval a 6. helyen lehet végezni. A kínai pályán közmondásosan "gyenge" az AI.
Ami inkább azt jelenti, hogy az AI skálázásása azon a pályán nem megfelelő, alul van skálázva. -
#20492 Az ellenfelek köridejében nyilvánul meg. Magasabb nehézségi szint = alacsonyabb köridő. Nyilván pályánként változik, de nagyjából egy fokozat olyan 0,07-0,12 másodpercet farag le. -
#20491 sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy az állitható nehézségi szint, az mit befolyásol tulajdonképpen? tehát ha lehuzom 1-re az valami kezdö latti szint, akkor mi van, és ha felhuzom mondjuk 100-ra az mit jelent? mi a különbség és miven nyilvánul meg? -
Amergin #20490 Ez lett a szingapúri verseny vége 101-es nehézségen. Többet ésszel, mint erővel: én kétszer álltam ki, az AI meg 7-szer(!!)
A 25. körig száraz verseny volt, utána jött egy zápor, ami felhöszakadássá változott, majd visszaalakult csendes esővé, majd elállt és a pálya felszáradt.
A három kiállás a leggyakoribb ezen a pályán: az AI hyperrel startolt (a legtöbb), a 10-11. körben lecserélte hyperre, utána a 20. körben felrakták az ultra softot, a 25. körben feltették az intert, a 30. körben a wet-et, a 35. körben megint az intert, a 41. köben pedig az ultra softot. Így lett meg nekik a 7 db kerékcsere.
Én ultra softtal indultam, a 25. körben felraktam az intert, a 41. körben pedig az ultra softot.
Na ezen volna még mit javítani a fejlesztőknek, mert értem én, hogy mindig arra törekszik az AI, hogy a megfelelő kerék legyen fönn, de hogy ennyire fogalmatlanok legyenek, hogy melyik időjárási esemény várhatóan meddig tart, az elképesztő.
Szóval továbbra sem érzem, hogy nagy ász lennék, pedig Vettelt fél perccel vertem, de ez az AI hülyeségének köszönhető.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.03.11. 00:03:20 -
#20489 Teljesen jó lenne a G27 is a játékhoz, kompatibilitási probloblémáktól nem kell tartani, ami viszont megnehezítené a játékot az a rendelkezésre álló gombok száma a kormányon ami sajnos nem túl sok. Ebből a szempontból a Driving Force GT és a G29 haszálhatóbbak, innentől kezdve pedig a pénztárca a meghatározó. -
#20488 Mindegyik kormányról vegyesek a vélemények, még a drágább kategóriáknál is :) Logitech és Thrustmasters, ez a két lehetőség van. Meg ugye van a Fanatec, de az ilyen árkategóriában nem létezik :) -
#20487 nézegettem a Logitech G27 Racing Wheel-t eléggé vegyesek a vélmények rola.
ESETLEg létezik alternativája? vagy csak ez van és kész? -
#20486 Logitech Driving Force GT és a fölötte lévő kategória, tehát G25, G27, G29. Legalábbis szerintem, de azt vedd figyelembe, hogy a DFGT-nek azért elég gyengus pedáljai vannak a többi Logitech-hez képest és pillangó váltó helyett csak gombok vannak hátul. -
#20485 itt / igy rengeteg van! :D melyiket érdmes nézni ami tökéletesen kompatibilis az f1 2018 hoz?
én nem értek hozzá de gondolom ez azért lejött.. ;) -
#20484 Jófogás
Utoljára szerkesztette: macleody, 2019.03.09. 20:17:20 -
#20483 nagyon köszönöm a választ!
a "Logi DFGT" arrol esetleg tudnál mutatni egy lkinket hogy melyik is az? -
#20482 Az szinte ugyanaz mint a G27, ha árban megfelel neked a G27, szerintem nyugodtan megveheted, esetleg használtban még a Logi DFGT amit érdemes lehet megfontolni. -
#20481 igen az jo lehet csak az árban is konkrétan a duplája. -
Amergin #20480 Azt nem tudom, de a Logitech G29-cel remekül megy. -
#20479 Ilyrn alapon minden scriptelt....:))) -
#20478 Dynamic script :) -
#20477 -
#20476 hello
Logitech G27 Racing Wheel- mennyire müködik jol az f1 2018-al? 100% ban kihasználható:?
vagy esetleg van javaslat/ tapasztalat olcsobb árkategóriában is? -
#20475 Ezt hívják scriptnek. :))) Ha dinamikusan változna, akkor lenne szimulált. ;) -
#20474 Miert lenne script, ha van is valami ott eleg ha csuszosabb betont allitanak be arra a reszre. :) -
#20473 Nekem Barcelonában a 7/8-as kanyar, ott biztos van valami script, mert mindig ott csúsztam meg. -
IXEMGabeo #20472 Montrealban mindig elhibazom szinte az utolso sikant, illetve Monacoban az alagut kijarata utani kanyarban olykor tulcsuszom..sosem szerettem ezeket a vicc az, hogy mindket palya kedvenceim kozt van