| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Amergin #20490 Ez lett a szingapúri verseny vége 101-es nehézségen. Többet ésszel, mint erővel: én kétszer álltam ki, az AI meg 7-szer(!!)
A 25. körig száraz verseny volt, utána jött egy zápor, ami felhöszakadássá változott, majd visszaalakult csendes esővé, majd elállt és a pálya felszáradt.
A három kiállás a leggyakoribb ezen a pályán: az AI hyperrel startolt (a legtöbb), a 10-11. körben lecserélte hyperre, utána a 20. körben felrakták az ultra softot, a 25. körben feltették az intert, a 30. körben a wet-et, a 35. körben megint az intert, a 41. köben pedig az ultra softot. Így lett meg nekik a 7 db kerékcsere.
Én ultra softtal indultam, a 25. körben felraktam az intert, a 41. körben pedig az ultra softot.
Na ezen volna még mit javítani a fejlesztőknek, mert értem én, hogy mindig arra törekszik az AI, hogy a megfelelő kerék legyen fönn, de hogy ennyire fogalmatlanok legyenek, hogy melyik időjárási esemény várhatóan meddig tart, az elképesztő.
Szóval továbbra sem érzem, hogy nagy ász lennék, pedig Vettelt fél perccel vertem, de ez az AI hülyeségének köszönhető.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.03.11. 00:03:20