| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Amergin #20457 Említette itt valaki, hogy a nem "gyári" játékban sok az eső...
Én majdnem végignyomtam egy szezont karrier módban és "gyári" a játék, így tudok nyilatkozni. A szabadedzéseket és időmérőket most nem számolom csak a versenyeket.
Eső volt: Hockenheimen az utolsó 15 percben, Monacoban az egész futamon, Japánban az első 20 perc után végig, USA-ban az első 20 perc után végig, Mexikóban a verseny felétől végig, Braziliában (most itt tartok még az időmérő előtt vagyok) nem mond esőt a versenyre, viszont az időmérő full esős lesz úgy néz ki. Abu Dhabi meg sivatagban van szóval ott valószínűleg nem lesz eső. Ha elkezdett esni, akkor folyamatosan esett, nem tisztult ki az idő és kétszer még a körülmények is leromlottak (inter után még ki kellett menni a wet gumiért is) ez Mexikóban és az USA-ban történt meg.
Többször volt ezek között, hogy nem úgy és nem akkor jött az eső, mint ahogy azt még a szabadedzések alatt előre jelezték.
Szóval 21 versenyből 5-öt érintett valamilyen módon eső (a verseny alatt).