| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Amergin #20452 Muszáj ezt megosztanom. Karrier módban 95%-on nyomom most épp: ez az orosz verseny nem semmi volt.
Az autóm bár sokat fejlődött, még mindig csak a 4. legjobb nem sokkal lemaradva a Red Bull mögött.
4. helyről indulok két kiállásos taktikával. Fullos tankkal indulok, van +3 köröm! A célegyenes utáni félköríves kanyar végén sikerül befurakodni az élre, de itt már komoly nyomás alatt vagyok, mert bizony gyorsabbak nálam...
Mindegy. Megteszem, amit tudok: dús üzemanyaggal tudom tartani őket de az fogy, ahogy a gumim is (hiper lágyon vagyok, mint a többiek). Mikor már csak fél körös plusz üzemanyagom van taktikát váltok: a két DRS zónában dús üzemanyag, utána szegényített ott, ahol nem tudnak előzni. Persze minden DRS zónában támadnak, de kitartok. A 13. körben kiállok kereket cserélni, de Vettel előtte ment ki két körrel, így meg tudta nyomni és mire visszajöttem előttem volt, meg Magnussen is a csapattársam.
Autózgatok a harmadik helyen és látom, hogy a többi rivális mind mögém jön vissza: király!
De kezdődik minden előlről: bizony gyorsabbak, így állandóan támadnak. A két merci, Riccardo, Räikkönen...
Ezzel a spórolós-dúsított üzemanyagos taktikával sikerül tartani őket. Telik az idő, jön a második kiállás a 33. körben. Siker, mert ugyanoda jöttem vissza ismét: a 3. vagyok. Már elkönyveltem, hogy ez így is marad, ám Vettel és köztem elkezd csökkenni a távolság! Közbe látom Magnussen nem akar kijönni az élről, úgy látszik egy kiállásos taktikán van.
Nyomom neki ahogy tudom, de a fél körös üzemanyag többletet azért tartanom kell, mert hátulról sem múlt el a veszély.
Közben már itt vannak a lekörözések is... az 51. körben DRS távolságba kerülök Vettelthez és megelőzöm!
Magnussen 3 mp-re van, nyomom neki, mint állat. Az utolsó körben sikerül megelőzni, de majdnem visszaelőz OMG!
Végül begyötröm az autót és megnyerem a versenyt.
Ez egy hihetetlen futam volt!
Kép
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2019.02.04. 21:10:47