| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
unrealnoise #20265 Én 100%-on tolom amúgy, és így is általában verem a csapattársamat (Ocon), a gond az, hogy még kormánnyal (persze nulla segítséggel) is elég nehéz a konstans tempó elérése. Márpedig az, hogy magadhoz képest mindig hozd a 90+%-ot legalább, elég nehéz az F1-es járgányoknál. Mondjuk én full futamokat tolok, karrierben, és a futamok előtt gyaksizok is külön a pályákra... Néha egészen belejön az ember amúgy, meglepően jól tudom már tartani az iramot...
De ez a %-os érték meg semmi mást nem jelent majdnem, mint hogy ki mennyi időt szán rá., csak gyakorláson / időn. :D A mi szintünkön még biztos. :)
Mondjuk az a baj ezzel, hogy alacsony százalékon az AI-val szerintem nem is fun a verseny. Valszeg azért veszi le az ember, mert nincs ideje sokat gyaksizni, ha meg nincs ideje, ugrik a konstans tempó, ha meg az ugrik, akkor érdemben nem feltétlen a taktika lesz a döntő egy szoros versenyen, hanem az, hogy hányszor b*ssza el az ember a körét...
A visszapillantót nem is értem. Szerintem simán a konzolos fix 60 FPS miatt van, nem bírná el a vas butítások nélkül... Az a szárny is tuti segít, hogy kitakarja a tükör nagyon nagy részét...