| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
unrealnoise #20136 Jó lesz ez. :)
Bevallom inkább tolom az F1 2017-et, mint az iRacing multit... Utóbbira többet kell gyakorolni, és néha irreálisan nehéz mezőnybe kerülök, nem túl fun max egy vagy két ember ellen csatázni a végén, és arra várni, hátha kiesik valaki...
Persze van amikor korrekt mezőnybe raknak, de főleg a hét második felében már elég komoly a tempó... Majd AI-val...
Bár ilyen játékos és jó sosem lesz az iR. Mondjuk lehetne, de...
Végtére is előrendeltem ezt a cuccot, mert érződik, hogy foglalkoznak vele, a tartalom elég brutális, és hát kihívásokban bővelkedik a cucc. A Codi az nagyon ésszerű döntést hozott, amikor az autós játékokra kezdtek el koncentrálni. Plusz felismerték, hogy újítani kell, mindig kicsit javítani és minőségi, tartalmas szórakoztatást nyújtani. Ebben a FIFA járt az élen egy ideig...
A Simbinnél sem hiába mondják, hogy F1 féle GTR3-at képzelnek el... Mondjuk arra leszek én még kíváncsi...
Most is letoltam egy 100%-os kanadai futamot, és hát igen jó volt. Gumikopás, időjárásváltozás, taktikai harc... Rohadt fun, minden segítséget kikapcsolva elég kihívás egy bizonyos tempó felett, esőben meg szinte páratlan...
Egyedül a felhők és az égkép nem olyan grafikailag, mint lehetne. Gondolom ez az ára a konzolos fix 60 FPS-nek. rF2 és Project Cars 2 meg Forza 7 és Horizon ilyen szinten sokkal szebb.
Remélem az FFB és a fizika tényleg előrelépés lesz, és jobban lehet majd érezni az autót. Kár, hogy egy demo nem jött ki...