| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
unrealnoise #20123 Hát én most rácuppantam. A karrier zseniális. Meg úgy az egész...
Az UI, a körítés, a lehetőségek... A következő rész meg még jobb lesz. Szinte minden szinten.
Itt a srácnak elég pozitív élményei vannak. Mondjuk a fizika és hát az FFB nyilván nem iRacing szint, de konkrétan így is nagyon fun, hát ha még ebben is fejlődtek.
Viszont van egy nagy gondom. Volt egy ilyen gépem: i3+GTX1060+8 GB Ram, és mikro-akadások jelentkeztek a játék alatt. Azt hittem a ram, vagy a kevés CPU miatt, aztán most van 16 GB RAM + GTX 1070Ti és 8600k, és hát ugyanúgy jelentkezik a gond. Próbáltam már elég sok mindent, eddig semmi nem segített, pedig hát eléggé kellemetlen, amikor karriert tolsz, és a full futam közben kimerevedik a két 0.5/1 sec-re...
Rákerestem, sokan tapasztalták ezt a gondot, Codi erre azt reagálta, hogy nem tudják reprodukálni a hibát...
Van itt valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Esetleg akinek volt ilyen gondja, az megoldotta valahogy?