Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Élvezetes vele játszani, és ez a lényeg.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.09.19. 10:25:39
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A szimekben "csak" az autokezelesre, a szabalyok betartasara es a kozvetlen versenyhelyzetek kezelesere van programozva az AI. ISI engine-ben (es annak egyeb valtozataiban, pl. AMS, CARS, R3E stb.) van lehetoseg meg pilotakat beallitani, de az is csak a "vezetest" erinti.
Itt az F1-ben "torteneshez" van programozva az AI. Ide ez kell, es ha jol latom, evrol evre egyre jobb lesz.
Husz eve tolom , de nem igen akad mas jatek amivel bevallalnek masfel oras offline futamot, mert minek...
Egyreszt unalomba fullad, masreszt tenyleg neander vilgy ehez kepest meg rf2 AI is.AC, PC se lephet a nyomaba se.
Fizika , bar nem hc szim, siman veri a PC , Raceroom kalibert.....
Szival ez most jol ossze van rakva vegre.....
Gondolom nem km-ben nézi a logika a hátralévő távot, hanem körben. Egy normál páyán négy körrel a vége előtt a valóságban sem jönnének ki. Meg mondjuk négy kör alatt igen nagy eső kell, hogy el is kezdjen megállni a víz a pályán.
Azért az AI nem semmi, simán végigcsúszkálja velem együtt a négy kört rongyosra kopott ultralágyon , + 20 mp-es köridőkkel 😊)
Fixed issue where yellow flags persist for the duration of a multiplayer race when a player terminally damages their car and quits the session
Fixed issue where players are disqualified for not using the correct tyre compounds when another player rejoins their online session
Fixed issue where player is unable to resume a saved online championship from an earlier version of the game
Fixed issue where players are unable to load into a session which uses saved lobby settings
Fixed issue where lobby host could hang after changing race length during online season
Fixed issue where penalties could be forgotten after resuming a mid-session save
Fixed issue where player is limited to six gearboxes for a season
Increased level at which gearboxes suffer faults
Various other stability fixes
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.09.18. 19:54:52
I met God. She's black
A yutub videó? nézőnek jobban élvezhetó, hisz amit felrakok az egy közvetítés. De van egy csomó fülkésem is... nekem mindegy honnan tolom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.17. 11:11:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.09.16. 21:50:41
Igazság szerint most töröltem le a játékot tegnap mert felb*szott! 😄
Az f1 2015 tökéletesen futott régen.
A witcher 3 ULTRA beállitásokkal szépen fut és futott, igaz mostanába hamarabb elkezd beszaggatni és régen nem csinálta
szóval lehet hogy valami nem teljesen klappol a PC-vel, de kideríteni nem tudom mert egyértelmű hibája nincs.
Majd lehet megint rászánom magam h vissza telepítsem, de nincs sok kedvem.
Ezt a belassulgatást úgy értem, hogy nem akadozik, de igy érezhetően be-be lassul a játék menet közben, jobban nem tudom leírni, és ez megtörténik ultra low-on is.
My Life for Freedom!
Tippre a videókártyád kezd meghalni, vagy vmiért ez az FX CPU nem elég neki - bár ezt kétlem.
Mit jelent, hogy bellasulgat pontosan, illetve más játékokban is van hasonló probléma?
Jól konfigolható az F1 2016 / F1 2017 benchmark része, szóval ha van időd végére járni:
- minden futás előtt lépje be és állítsd be a mérni kivánt beállításokat, felbontást, majd kilépsz és újraindítod az F1t, hogy tuti elfogadott mindent - nálam már előfordult, hogy valamiért nem ette meg elsőre
- csinálj két benchmark xml-t, egyikben legyen csak 1 autó, másikban maradhat a standard 20 autó
- indítsd a játékot command line argumentumokkal kiegészítve, így csak a benchmark indul
- nézz felbontás skálázódást 720p, 900p, 1080p - szerintem medium beállításokkal lenne célszerű
- minden futást ismételj meg legalább egyszer, ha az eredmények nagyon messze vannak egymástól, akkor szerintem tuti hardware fault
Jó sok meló ez, de érdemes! 😉
Az eredményeket érdemes kigyűjteni egy excel táblába és onnan lehet okoskodni újra. Minden futás után legenerál egy összegzést, abból kell kimazsolázni az fps értékeket.
F1 2016 - FX-8370 + GTX 960 / GTX 1050 Ti - 1080p ultra high - avg ~50 FPS
F1 2017 - i3-7100 + GTX 960 / GTX 1050 Ti - 1080p high - avg ~70 FPS
My Life for Freedom!
Közben eszembe jutott és megkérdeztem a tesómat, tavaly ő még a AMD Phenom II X3 710 procijával, ami ugye gyengébb a tiednél, és a tőlem megörökölt GTX 560-al is játszott az F1 2016-al.
Nem melegszik esetleg túl nálad valami?
erre van valami megoldás mert így elég dühítő a játék,a szituáció a következő-safety car-ugye tilos előzni szépen megyünk libasorba,majd bejön mellém vagy letaszít és írja hogy engedjem vissza a helyére mert tilos előzni de közben ő előzött meg,tegnap konkrétan az utolsó helyre estem vissza mert újraindításkor nekem írta még hogy nem szabad előzni de mindenki elment mellettem és és kellett lassítanom hogy visszaengedjek mindenkit
Olyan kérdésem, és egyben problémám lenne, hogy a játék írtó gyengén fut a gépemen.
Ez alatt azt kell érteni, hogy belassulgat akár time trialba is, nem hogy főleg 20 autóval,
akár high- akár ultra low beállitásokkal.
1440x900-as a felbontás szóval mégcsak nem is HD.
A rendszer ehhez a felbontáshoz szerintem "korrekt", FX 6300, HD 7850 meghúzva, 8 giga ram corsair, hexa táp.
Beismerem hogy nem eredeti, de pontosan ezért mert a 2016-nál is ezt csinálta szinte ugyan így, aztán javulni nem javult a helyzet.
Szerintetek? Ötlet?
- Szerintem random, hogy sikerül-e egy fejlesztés. Dob egyet a gép és vagy sikerül vagy nem. A failek számát lehet csökkenteni R&D-ben de szerintem nem éri meg.
Továbbá, mitől függ az, hogy egy fejlesztés sikerül e vagy sem. Most kaptam az infót, hogy sem a motorfejlesztés, sem pedig az aerodinamikai fejlesztés nem sikerült, egyedül csak a súlycsökkentés. Ez mitől függ? Most raktam újból 500 pontot arra amire már egyszer tettem, de számomra ismeretlen okból nem sikerült kifejleszteni. McLaren-ről van szó mondjuk, de akkor is.
A versenyzés, ill. annak az élménye első osztályú, tényleg úgy érzi magát az ember mint egy igazi versenyző érezheti, 13. helyen futottam be a McLaren-el de ennek ellenére úgy éreztem, hogy egy igen jó és élvezetes futamom volt, miközben 1 pontot sem szereztem 😊
Remélem nem probléma,ha a 2016-os játékkal kapcsolatban teszek fel kérdést?!:
Ha szabad erdeklődni miért van az hogy ha kormánnyal probálok játszani lefagy a játék?(genius speed 5 pro)
köszönöm a válaszokat
Utoljára szerkesztette: bakter985, 2017.09.12. 16:05:33
Na azt hiszem hanyagolni fogom a karriert. Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a benya spórolós cuccot.
Na, a sok nyafogó miatt már megint kezdenek arcade játékot csinálni belőle. Hol valósághű már az, hogy a Honda fejleszt valamit, és attól erősebb lesz a motor? <#vigyor>#vigyor>
We've also added these on 08/09/2017:
· McLaren's Engine Power upgrades will now have an effect on the car when bought and applied.
· Spec and Multi-Class Races with Classic cars in Grand Prix now work properly.
· The player's Team Mate at the start of a career will now always be the one they have chosen