| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Crome #19980 Valahol mintha azt olvastam volna, hogy azért van ilyenkor ez az újabb 5 mp, mert így kompenzálja a játék, hogy a boxba ki és beállással nem vesztesz még plusz mp-eket, tehát ne érje meg nem kijönni... Ami amúgy meg hülyeség, mert az életben sem kell kijönni, mégsem vágnak rá a pilótákra még egyszer annyi időt, mint ami a büntetésük (én legalábbis még nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valakit büntetés le nem töltése miatt büntettek meg, vagy ha volt is olyan, az azt hiszem azonnali fekete zászlót jelentett a büntetés kiszabása utáni 3 körön túl).
Próbáltam már, amit írtál, de csak akkor ad büntetést pluszban, ha az utolsó kerékcserénél hajtok gyorsan és már nem megyek ki többet, hiszen ha mondjuk még a büntetés után van kiállásom, akkor szépen tartják az 5 mp-et és nem nyúlnak addig a kocsihoz. Ellenben, ha nem állok ki, akkor gyakorlatilag nem is 5 mp-es stop&go-t kapok így, hanem 10 mp-est, ami érthetetlen számomra. A limiterre meg én is figyelek, de úgy szoktam lenni vele, hogy ha már igyekszem realisztikusan játszani, akkor ha elrontom a sebességet, akkor vállalom is a büntetést, hiszen az életben is előfordul, hogy egy-egy pilóta későn fékez. Így viszont kicsit elveszi tőle a kedvem, mert lehet előbb nyomok egy flashback-et, hogy időben lelassítsak, mintsem értelmetlenül kapjak egy büntetésen felül még egy másikat...