Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek hasonló problémája van állítsa át a VSync Interval értékét Auto-ról 1-re. Ez nálam megoldotta problémát.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.08.31. 08:38:12
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mennyivel jobb lenne így, elfogadható cockpit nézet és teljesértékű visszapillantó. Perze vágom, hogy más az autó kialakítása, de akkor is 😊
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.08.30. 21:02:09
Amúgy ha van kedve valakinek körözgetni, az sikítson 😊 Ha már összejövünk páran, mehetnénk pár kört.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
"Hi all,
As of 29/08, we released the latest patch - 1.4. Here you'll find the notes for patch 1.4!
• The McLaren MP4/4 is now available for selection in Multiplayer modes for players with the Special Edition.
• Players will no longer be incorrectly disqualified from Multiplayer sessions."
Mennyire életszerű, hogy modolható a játék? Leginkább arra gondolok, hogy mondjuk lesznek-e egyedi festések a régi autókra? A mostani helyzetben hiányzik egy csomó szponzor a régi McLaren-ekről például, jó lenne, ha lenne rajtuk mondjuk egy Marlboro felirat.
Keresgéltem a netten, de nem sok hasznosat találtam. Ez tényleg így van?
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.30. 06:20:54
Teljesen jó volt . Gumik, pálya több mint jól működött, gyorsult, lassult . Setuppal nem szórakoztam, lehúztam az AI-t 82 %-ra így kb egálban voltunk 😛 Első 15 kör abból állt, hogy utolérjem Bottast, alig tudtam lopni a távolságot , így mivel rá voltam kényszerülve, hogy kicsit a komfortosnál gyorsabban menjek, már nem volt olyan sínautó 😊 Az autó fizikája nekem nagyon bejön , teljesen természetesen viselkedik .A gumik jók voltak az AI-nál is, új ultralággyal gyorsan feljöttek rám ,de utána hamar el is kopott ,estek vissza . A rádió az meg wtf kategória, eddig sose néztem ,de mindent elmesél amit csak akarok 😊)

simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.29. 18:32:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2017.08.29. 12:40:42
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2017.08.29. 12:38:33
simraceseries.com
Továbbra is előjön, hogy néha számok jelennek meg a menü gomboknál, szerencsére a sima F gomb megnyomására (nálam), lehet váltani. Együtt lehet vele élni, de akkor is idegesítő. 😊

simraceseries.com
Grafika terén pedig azt vettem észre, mintha néha későn töltené be a megfelelő részletességű tereptárgyakat (LOD), pl fáknál vettem észre, hogy néha még közelről is homályosnak tűnik, de lehet, hogy valamilyen filter kavar be, ja és a fejér pixelek a pálya szélén nálam is jelentkeznek (GTX 960 4GB G1 Gaming)
És a másolatban kell beállítani a kormány tulajdonságait.
Így ki lehet pipálni mindkettőt.