| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Crome #19977 Sziasztok!
Ma ismét előjött az, amit 1 hónapja írtam: utolsó boxkiállásnál gyorshajtás, erre büntetés (5 mp-es stop&go), tervezett kerékcsere hiányában boxutcába a versenyen már ki nem állás, majd a verseny végén még újabb 5 mp-es büntetés (most jól megnéztem mit írt a játék, sőt képernyőmentést is csináltam róla, ha netán kéne) "unserved stop-go" indoklással.
Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy ha kapok egy 5 mp-es büntetést, amit nem töltök le, mert nincs több kiállásom, akkor a végén miért büntet még újabb 5 mp-el, ahelyett, hogy hozzáadná az eredeti büntetés idejét a végeredményhez? Amennyiben meg kötelező lenne letöltenem, akkor miért nem írja verseny közben, vagy miért nem szól a mérnök, hogy mit tudom én, gyere ki x körön belül, különben újabb bünti lesz? Azért, ha van valakinek ötlete, vagy netán én tudom ennyire rosszul a szabályokat, akkor megköszönöm az infókat!