• endy papp
    Nos az első karrier versenyen azért bebizonyosodott hogy a box utcai faszságot a f1 11 óta nem nagyon sikerült orvosolni.....
    Szopassuk a parasztot ha kimegy.....
    Direkt többféle kép is megpróbáltam, több újrakezdett versennyel és különböző időbe történő box kiállással.
    Mikor többen voltunk a nyomorultja megvárta még azt is mögöttem aki talán még be sem fordult a box utcába de persze az előttem levőt kiengedte előbb mint engem..
    A poén csak ez után jött, direkt elhúztam a kiállást még bírta az ultra lágy ,simán annyit mint amennyit a szuperra terveztek,no de ez már csak hab a tortán .
    Kiálltam, senki nem volt a boxba ,hangsúlyozom semmilyen büntetésem nem volt,de azért 7-8 mp-et várt még míg kiengedett....
    Hozzá teszem nem kellett javítani semmit.
    Majd mikor a 6mp-el mögöttem lévő csapattársam kiállt, őt bezzeg egyszerre kiengedte a nyalókás paraszt.
    Így épp hogy előtte tudtam maradni de végig ott jött a seggemben mivel neki pont az ellentétes gumi volt fenn ezzel nem is volna baj.
    Ezeket a virtuális és safety car-os dolgokat még meg kell szokni mert eléggé fura dolgok sültek ki eddig belőle ,de majd jobban kell figyelnem,hogy is mennek a dolgok ,a tv-ben egyszerűbbnek tűnt....
    Mind ez karrierben 15 körös versenyen,több időm nincs ,ha lesz akkor majd, nem karrierben tolom.
    Még jó hogy nem állítottam nagyon erősre az AI,valami esélyem nekem is legyen már....
    Most hogy többet toltam ,a grafikától sem ájultam be,a távolabbi dolgok elég elmosódottak ,így ebben sem látok nagy előre lépést,minden graf fullon.
    Még jó hogy az irányítás, FFB, kamera állítás, ellensúlyozza ezeket,különben meg sem vettem volna ,mondjuk még ezt is sokallottam meg kellett volna várni míg 1 év múlva 5 eurót ért vesztegetik ,no de 6 évente ennyi bele fér az F1-ből.....