Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Huhh még sok tapasztalatom nincs, de így első ránézésre nem rossz. CM féle F1-ekkel nem sok tapasztalatom van (korábban leszedtem pár warezt, de nem nagyon érdekeltek). Korábban csak liga szinten F1-eztem rF, rF2 és Assetto platformokkal. Mivel már jóideje nem F1-ezek (liga szinten), így kezdett már hiányozni, és igazából ez késztetett arra, hogy elővételben megvegyem az F1 2017-et. Idáig nem bántam meg, sztem el leszek vele egy darabig. :)
Tegnap kicsit multiztam is. Fura volt, hogy a versenytársak autói "ghost car-ok" voltak. Fura, de így legalább nincs anyázás... <#gonosz1>#gonosz1>
Jó lenne ha itt is lehetne csinálni közös FUN-okat, de ahogy néztem szerverre nem lehet szűrni, csak random dobálgatja a lehetőségeket. Vagy?
@endy papp
Én ITT vettem pár héttel ezelőtt a kulcsot elővételben. Igaz akkor még olcsóbb volt, viszont a jelenlegi ár is sokkal kedvezőbb mint a közvetlen steam-es. ;)
@Johnyka
Köszi, ezt kipróbálom, mert azt hiszem csak a kormánynál van pipa. Vagy is annál a kontroller profilnál, amit én kreáltam.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.08.28. 16:33:42
simraceseries.com
Ha csak a kormány mellett van pipa akkor a menü billentyűzetről nem működik.
De a játék nincs meg ,nekem kb 4 ezret érne meg, azt még ki kell várni,de akkor meg már úgy sem veszem meg....<#hehe>#hehe>
Amugy neked hogy tetszik ? :)
Vmi más megoldás kéne ill. egyben kíváncsi voltam/vagyok, hogy másnál is van-e ilyen probléma!?
A "számos" kijelzéssel amúgy sem lennék előrébb, mert ahhoz külön itinert is kéne kinyomtatni, hogy mi melyik.....azért ezt már ne.... :).....igazából nem is értem ezt a fajta vezérlést a CM részéről. Boxon még okés az e fajta, mert ott oda van írva kontrollerre, de a kormány gombjai mellé ugye nincs....hogy márpedig ez a 16-os gomb pl. <#idiota>#idiota>
Majd este még küzdök vele egyet, hátha sikerül vmi megoldást találni...
simraceseries.com
Nyomorek futar elsozsor nem hozta ki, vettem boltban, majd hiaba jeloltem be, hogy nem kerem, masnap kihoztak, kollegam meg atvette....
Most van ketto, de nem kell nyilvan :))))
14 er odaadom....
A codi direkt úgy alakította ki a játékait hogy ne kelljen a billt használni,ha már van egy csomó gomb a vezérlőn,amit te nem használsz de attól még neki hiányzik.....
Hogy ez jó vagy nem ,ízlés dolga...de ahogy előttem írták lehet csak ez is bugzik...
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a menü gombok mindig az F billentyűkön legyenek? Sajnos az a problémám, hogy amikor elindul a játék, akkor alapértelmezetten a menü "navigációs gombokhoz" számokat ír (16, 17, 18 stb.). Annyit már kitapasztaltam, hogy ha ilyenkor megnyomom a sima "f" gombot, akkor átalakítja a kiosztást az F gombokra, viszont játék közben is többször át kell váltanom, mert visszaáll a "számos" kiosztásokra, amivel meg persze nem tudok navigálni, hiszen azt sem tudom, melyik gombok azok a kontrolleren (G27) + a váltó egység nincs is felszerelve, melyeken a többi gomb lenne.
A kontroller beállításoknál egyedit állítottam össze, kombózva a kormányt és a billt, viszont amikor a menü gomboknál számokat kezd kiírni, akkor hülyét kapok. <#circling>#circling>
Sajnos volt már olyan is, mikor a "f" gombra sem reagált semmit, éppen ezért kellene vmi stabil megoldást, hogy a "számokat" felejtse el a program. <#help>#help>
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.08.28. 10:40:28
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.27. 22:33:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amugy en vagyok ennyire bena...? Igaz nem setupolok de 80%-os AI a lelkemet kihajtja spaban.... ! :))
2013ban volt konzol HW generációváltás.
2014es rész csak PS3, 360 és PCre jött ki, még előző generéciós motorral és mindennel. Elég összecsapott volt, sokat nem is foglalkoztak vele, a hibrid érát sem sikerült átülteni normálisan. Xbox One és PS4 kimaradt, mert az új motort fejlesztették és az új alapokat, új fizikát, új handling modellt. Vagyis a 2015ös részt. Mivel mindent teljesen át kellett dolgozni újracsinálni, teljesen átírni ehhez idő kellett. Ez egy átkötő rész lett ami az alapokat lefektette a következő évekre. Ki kellett hozni, nem ülhetnek 2-3évig rajta, egy évet így is ki kellett hagyniuk miatta újgrenecáiós gépeken. Azt hogy fiktív karrier nem volt benne azt a 2014es szezonnal kompenzálták, ami belekerült úgy ahogy az ér is valamit és élvezetes.
Minden más meg a 2016ban jött, hisz lehetett mindennel foglalkozni, mert az alapok adottak voltak.
Nincs ebben atomfizika, megvan a fejlesztési görbe... csak annak nem tetszett az F1 2015 aki nem akart F1el játszani. Hisz az F1 2015ös szezont játszhattad benne, mint ahogy csinálod a 2017ben is. A saját karrier nem az adott év és szezon része, az egy plusz játékmód.
Akkor a kormánnyal is van segítség mert igazából nem tudnál vezetni egy F1-es autót ˇˇ,
Igen nem mondott, mert pár felületes dolog elég a boldogsághoz... a részleteket és ami mögötte van meg nem használják az emberek és nem látják...
Kontrollerrel kellő segítség marad benn kikapcsolhatatlan, más különben nem tudnál vele játszani érdemben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 21:19:13
Kontrolerrel, tény, de segítségnek csak az auto váltás van bekapcsolva. Ha szerinted innentől nem ér semmit a véleményem az minimum elitizmus és elég bunkó dolog.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.27. 21:14:33
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 18:23:46
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.27. 18:16:40
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 15:51:50

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 10:41:54
Ha jol tevedek :)
De amúgy ha engem kérdezel, bottal se, az rf1 CTDP ehhez képest retró minden téren.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.26. 22:26:03
Retro verseny,, regi vassal mai datummal....
Viszont a játékélmény plusz maga a game sokkal komplexebb, jobb.
Latvany alapjan nekem eleg vizesnek tunt minden....:)