• endy papp
    Megvan-"volt"... IR-ben az első f1 kocsi,williams, nos abba sem éreztem magam nagyobb HC szimesnek mint ebben, erről ennyit,FFB irányítás.
    Nem adott többet a kocsi élményben,mint most ez.
    Ja de igen rosszabbul mert a mi napig értelmes kamera állítás az még mindig nincs, ami van az egy vicc.
    Plusz még aztán attól a tetves antennától mégannyira sem látni előtted az utat.
    Na ettől lesz valami HC szim nem attól hogy 10 éve ezen a téren előbbre nagyon nem tudtak lépni az ir.ben.
    Itt legalább a 15-ben már eljutottak oda ahova az ir még jó darabig nem fog ,csak a kamera beállításról beszélek.
    A pályákon (ir) sem érzem ezekhez képest hogy többet adnának hozzá az élményhez.
    Főleg azzal a grafikával amit nyújt az ir most.
    Tudom tudom nem ezek számítanak egy HC szimben ,hanem az hogy a mai napig nem látom hogy érdemben milyen hőfokon üzemel a gumi-fék,mennyire kopottak a gumik.
    Na nem is folytatom,ahogy Laccoo is írta ebben a formában egyedül álló a jelenleg a piacon a 17, szerintem nagyon betalált,azt mindenki oda sorolja ahova akarja.
    Szerintem ez is van annyira szim mint a többi direkt nem írok neveket-címeket hogy mennyire HC vagy sem az meg már mellékes,nekem és még rajtam kívül rengeteg embernek .....
    Száraz pályán elit segítségekkel azaz minden off szigorúan cockpit kamera,nagyon figyelni kell hogy ne körhintába találjam magam,a rajtnál és kanyarból kigyorsítások alkalmával akár 3-as ban is,az esőt már nem is említem ,az olyan ahogy Laccoo is írta.
    Ja itt jön megint a HC szim kérdés ,gondolom kitalálod ,az ir-ben is ennyire csúszik majd a vizes pálya 10 év múlva????? és ugyan így szó szerint folynak le az esőcseppek a sisakról....
    Amennyit eddig mentem különböző versenyeken AI ellen egyáltalán nem találtam benne kivetni valót,max hogy erősnél feljebb tuti nem kell tennem ,de ez már az én lassúságom,no meg azért az ir-ben sem az 5000 iratingosokkal szoktam versenyezni....
    Na egy szónak száz a vége ,nekem inkább hc szimes mint árkád,az összképet nézve mindent együtt.