• endy papp
    Üdv mindenkinek.
    Most hogy ingyenes a 15 "letöltöttem",jött is a meglepetés már ami az irányítást, fizika,FFB illeti,na mondom a 11 óta eltel időben csak lépett előbbre ez a játék,az volt az utolsó amit megvettem.
    Most hogy a 17 ingyenes hétvége azt is kipróbáltam.
    Na ekkor eset le az állam....nem hiszem el hogy ennyire jól sikerült összerakni a FFB-t és a fizikát irányítást....nálam ez a legfontosabb egy ilyen jellegű játéknál.
    Még szerencse mert a grafika azért elmarad a PC2-től de annyira nem rossz viszont stabilabban fut,de cserébe viszont nekem jobban tetszik a PC2 FFB-jénél irányításánál
    Legalább is a távoli dolgok elmosódottak,a pályán kívüli dolgokat már nem is említem de ezek annyira nem zavaróak,csak többet vártam ezen a téren ,de az EGO motorból gondolom többet már nem lehet kihozni.
    Erről máshol is olvastam teszteket ahol ugyan ezt írták amit én is tapasztaltam.
    Így elhatároztam 5000 megér megveszem.

Ennél fogva ha valaki lenne oly rendes és leírná nekem pár mondatban lehet hosszú is,hogy a karrierbe mire ajánlatos rágyúrni milyen feladatokat érdemes teljesíteni leginkább,majd mire érdemes fejleszteni,figyelni.
    Melyik csapatnál érdemes kezdeni,stb...
    Gondolom vannak itt nem kevesen akik végig tolták vagy legalább a feléig,ha már drága pénzért megvették az elején.,,
    Előre is köszi mindenkinek.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.03.25. 13:14:20