| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
precise #19883 Na, újra kezdtem Pro Karriert most Sauberrel, Erricson mellet. Időmérőn elpicsázott. Verseny nagyon kaotikus volt, szárazon kezdtük, kb 15 perc szemerkélő eső, csere Interre, kb 10 perc csere Wet-re, majd később vissza inter, az utolsó 14 körre meg száraz ultralágy. Ez au utolsó szakasz volt a legnehezebb, 8. helyen mentem, kiesett előlem Ric, de hátulról a két TorroRosso meg a Haas nagyon brutál előnyben volt, elég keményen védekeztem, kaptam is egy Warning-ot. De végül behoztam 7.-nek, szóval most boldogság van.
Kiváncsi leszek a köv futamra, ha jól emlékszem ott lassabbak az ellenfelek, tehát reménykedem, hogy legalább Erricsont meg a két Mekit megfogom.
De igaz, hogy kisebb az elvárás gyengébb csapatban, sokkal kevésbé vert el időmérőn a csapattársam, mint erősebb csapatoknál.