| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
precise #19852 Nekem nem akar sikerülni a tört mentéseit átrakni az eredeti játékba. Bemásolom, játék indításkor azt írja, corrupted save data vagy ilyesmi. Megkérdezi próbálja-e kijavítani, naná hogy próbáld, de nem sikerül neki....
Mit csinálok rosszul?
Japánban jaráok a karrierben, már a mercinek vezetek és első vagyok a bajnokságban. Hadnekezdjem már újra basszus. :(
Más:
Pro Carrier Mode nehézség csökkentő mod van-e? Igen tudom, hogy azért Pro mert nehéz, de szeretnék olyan beállításokkal menni mint ami abban van, csak könnyebb ellenfelek ellen. Az sem érdekel ha nem kapok érte öcsit meg nem írja ki, hogy Pro Carrier stb... A lényeg, hogy ne lehessen "csalni" boxba ugrással meg restart race stb stb stb. Az a baj, ha engedi a játék, úgysem bírom ki, hogy ne "csaljak" ha elbaszom.
Utoljára szerkesztette: precise, 2017.10.26. 20:37:48