Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az input lag-hoz hozzászólva röviden, szerintem eddig is ilyen volt 😊
Ha megcsinálnák a kormányt, FFB-t nálam is biztos vétel lenne, így is meg szoktam venni, csak jóval később és jóval nyomottabb áron. <#idiota>#idiota> Idén meg főleg nem venném meg újonnan, mert szeptember 22-től biztosan parkolópályán lenne, főleg ha az FFB/kormány olyan, mint a korábbiakban. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.20. 12:29:49
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elore lehet tolni, tovabb mint ertelme lenne, muszaj latnom a kormanyt ,itt eleg fontos, nincs muszerfal a homlokfalon .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A program tudja, csak be kellene menuzniuk.
Mostanaban bele-beletesznek valamit, de csak cukrozzak a taknyot.
Miert nem lehet egy Advanced kepernyora kitenni mindent?! A legtobben hatulrol tologatjak vagy TV-kamerarol, akkor mar nem mindegy ha valaki elore tolja az elso szarnyig vagy 360-as korpanoramas-FOV-ot allit be maganak?!😊)) Barmok😄
Igazabol idegesito dolgok nincsnek benne, nincs ertelmetlen tapadas, nincs hajmereszto hiba a fizikaban, nekem ez nagyon bejon.
Es azert fehervonal szabaly, vagy sc utan ujraszamolt strategia felajanlasa nem igen van mashol, meg alom szi tjen sem.😊
Ahhoz kepest, hogy tavaly megjeleneskor visszakertem az arat, eleg jol osszeraktak azota, nalam ennek helye kell hogy legyen a gepemen ! 😊
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.08.20. 12:01:51
Igy igazsagtalan is hasonlitgatni (mint jatek) egy olyan progival, amiben van moder F1, profi az autokezeles, de azon kivul semmi koze az F1-hez (szabalyok, palyak, versenyek, nincs karrier, idojaras, rendes AI erosorrend stb.).
Az AC/iR-ben is van hivatalos F1 auto, profi vezetni, de lehet nemmi egyedul (vagy egyforma droid AI-val) vagy online onjelolt Fittipaldi-kkal😄
Nekem amugy semmi bajom a kormannyal, hajszakra area megy, ugy fordul ahogy en tekerem.
Fbb nem csucs, de abszolut hasznalhato, elvezetes, mi t jatek meg 10 pontos.
Azert nem sok jatekban van megcsi alva pl, hogy SC utan szuvat az AI, picit gyirsul majd var, vi atoztat majd a legvaratlanabb helyzetben odelep neki.😊)) AI a legjobb jelenleg, gumik jol mukodnek, szep a jatek, tapadas is ok, kozelebe nem vagyok az igazi koridoknek, nem ertem mi baj van ezzel 😊)
Igy csak az kerdes mennyi az annyi.
Kivancsisagbol megneztem, 3 frame, ha az alap 1db-ot leszamoljuk, akkor 2, vagyis 1/15sec (a 30fps videohoz kepest).
Ez egy gyors ellenkormanyzasnal, kepkockankent.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.20. 11:47:03
Engem jobban "idegesit" a videoban, hogy az ember fejetol 1m-re van a monitor, es a "monitor sikjatol" meg felmeterre a virtualis kormany. Az egy dolog, hogy 2 kormanyt lat, de ilyen tavolsagbol (ember feje/szeme) olyan, mintha a motorblokkon ulne;D Nem csak hulyen nez ki, de a vezetesi elmenyt es precizitast is rontja.
Gondolnam ugyanannyi ido alatt er ida a feny a monitorrol mi t a kormanyrol...Vagy mitol kesik ? Ez x akta...
Valszeg fugg a monitortol (Hz), az FPS-tol es a kamera fps-tol is.
Otletem sincs miert, de probald ki egyszer.
Akciokameramon kevesbe, regi ezer eves videokameramon viszont olyan mint ezen a videon.
Ha valaki rajon mitol van, majd szoljon !😊)
Amugy ugye nem kepzeled, hogy ekkora laggal egyaltalan korbeer barki a palyan f1 autoval....😊 Plusz ilyen lagot eletemben nem lattam meg....
Mindenesetre én inkább az inputlag miatt tettem be. 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.08.18. 10:47:01
Igazabol ez nem is izgat, semmire nem jo, de gondolom ugy voltak vele ha mar van had szoljon...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.18. 10:24:35