| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ilyet nem tettem, viszont még mindig egy olyan hazug és hamis idézet van az aláírásodba az én nevemmel aláírva ami NEM IGAZ és kértelek hogy TÁVOLÍTSAD el.
Ha érdekel kifejtem, bár nem értem mit kell ezen pattogni és miért kell ezt csinálni... elképesztő amit egyesek megengednek maguknak.
Annyit írtam hogy normális használat során nem megy el a kép. Állítgatás, kibe lépkedés esetén ez a jelenség előfordult már az előző részekben is. Nem hiszem hogy egy átlag júzert ez izgatna, de amúgy én is ki szoktam lépkedni 2-3 alkalommal, pl ha videózok, és ilyen nem volt még a 2017esel. Lehet ha 15ször teszem meg össze vissza nyomkodva akkor fog... de ez most itt miért is fontos, hogy valaki kibe lépked és előjött egy hiba ami sok mindentől is lehet.
Erről a valamit írsz és én reagálok az adott témára majd utána hisztizel jó lenne ha leszoknál. Erre én nem vagyok kíváncsi, más sem. Innen a baromságaiddal nem fogsz elüldözni mint tettétek az F1 topikból. Szóval ha ilyen szándékod van akkor gyorsan tegyél le róla. Itt rend van és lesz.
És itt most Én befejeztem, s Te is. Törlök mindent, ha pedig nem távolítod el a hazugságot az aláírásodból de minimum a nevemet, akkor moderátorokhoz megyek.
Remélem ezt gyorsan és bonyodalom mentesen megoldjuk. Köszönöm.
Megjegyzés : erre NE válaszolj, mert törlöm
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 10:18:17