21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#20031 A spéci védelemnek elvileg már rég annyi, nem tudom mert én is eredetivel tolom (ha van rá idő és kedvem) de a hírek szerint áttőrték magukat rajta a fiúk :) -
#20030 Valami speci vedelem volt/van rajta, nem akartam vele szorakozni:) Ugy volt, hogy majd 2-3 honap utan megveszem, sokan dicsertek, de aztan elmult a lenulet. Most mar megvarom a 2018-at:) -
#20029 Nem azért mondtam, nekem is megvannak eredetiben az ideit is beleszámítva. Tudom, hogy megveszed ami tetszik, lényeg, hogy autós legyen, meg még azt is ami nem igazán :) Csak annyi, hogy hosszabb próbálgatásra tényleg ott van a virágbolt. -
#20028 Nálam ez a tavalyi év meglepetése. Vannak hibái, de ez nálam csillagos ötös . Esőben mindennél jobb szerintem jelenleg . -
#20027 Viragboltit eddig meg nem probaltam:) Eddig a 2012, 2013 es a 2015-ot vettem meg, ami meg is van. Es talan a 2016-ot probaltam vasarlasbol. A 2017-nel nem volt penzem, az total kimaradt;) Valszeg az ezevit megveszem. -
#20026 Több időt kellene szánnod a virágbolti verzióra ítélkezés előtt :)
A viccet félretéve akárhogy is ez a legkomplexebb autós játék, legalábbis PC-re, konzolt nem vágom mert az nincs. Igaz, hogy csak egy széria de lehet ezt ismerte fel a Kunos is a Assetto Corsa Competizione-val, hogy igaz egy szériáról lévén szó de azt legalább meg lehet csinálni tisztességesen, nem pedig mindenből nyújtani valamit "félkészen".
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.06.15. 20:49:02 -
#20025 Gumihőfoknál mi a két érték ?
Futófelület és az oldala ..?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.06.15. 20:37:01 -
#20024 2015 tuti, az megvan:)
Talan a 2016-ot is, de az nincs meg, vagy nem probaltam vagy refund lett belole:P -
#20023 Melyiket próbáltad utoljára? -
#20022 Szerintem a tavalyi már nem tiszta effekt, az is van benne, rázókő, úthibák, de a lényeg szerintem számolva van, elég jó . -
#20021 Ha lenne benne rendes efefbe, akko' kollene:D -
#20020 Eddig az osszes resz effektezett FFB-n alapult, bar evrol evre javult. Lehet reszelgetni, de egy effektezett sose fogja visszadni ugy, mint ha kozvetlenul lenne megirva. Persze igy sporolnak, nem kell szetvalasztani a programban a gamepad-et es a koramanyt, de hat... -
#20019 Nemköllezneked ! :DDD -
#20018 A felfüggesztéshez lehet hozzá tartozik az is, említették hogy jobban lehet érezni majd a rázóköveket és az erős fékezéseket, de konkrétan az FFB-t nem említették:( -
#20017 Nalam mindig az FFB/kormany resznel halt el a dolog, azzal nem tortent semmi?! -
#20016 az első vidi tartalma:
-visszatér az interjú rendszer (ezt már tudjuk), hatása lesz annak amit mondunk, lesz egy afféle "respect" a csapat felé, minél jobban szeretnek annál több előnyhöz jutsz, pl R&D frissítéseket te próbálhatod ki először
-kérheted a csapatot gyorsabb R&D-ért, elmondod mit szeretnél és ajánlasz valamit (pl elérsz valamilyen helyezést), és véleményt is mondanak az ajánlatodról
-a HALO középső pillárja cockpit view-ban "eltávolítható" -ott lesz, csak vékonyabb, hogy jobban ki láss
-grafikai újítások, senkit se érdekel
-ERS management -5 módja van, de lehet "auto" módban is használni
-tovább dolgoztak a gumi és felfüggesztés fizikán (1000Hz-es refresh rate a felfüggesztéseknél)
-tovább dolgozták a gumi hőmérséklet változását is
-F1 mérnökökkel építették/fejlesztették a fizikát, nagyon közreműködő az F1
-az összes tavalyi klasszikus autó visszatér, E3 után pedig bemutatják az újakat, mert még lesznek.
-ELO rendszer alapú online play, matchmakinggel, lesz driving etiquette, az interjús bácsi szerint nagyon komplikált a rendszer, remélem jól fog működni, személy szerint ezt várom leginkább
-tovább beszél az eSportról. Sokkal nagyobb lesz a második évad mint az első. Jó reklám, nagy fun és rengeteg tehetséges játékost fedeznek fel.
-megpróbálják a lehető legtöbb "mainstream" kormányt támogatni, idéntől a drágább verziók közül is sokat támogat majd a játék
-változik az R&D- sokat nem árultak el, csak annyit hogy gyorsabban lehet fejleszteni az autót, és hogy (ezt nem igazán tudtam összerakni) az év vége és az év eleje közt akkora különbségek lehetnek, hogy a csapatok sorrendje felborul
-az interjúvolt kedvenc részének azt mondta a játékból, amikor elkezded a karriert, belépsz a paddockba, meglátod az új riporter arcokat és hogy mennyit változott a játék.
-
-
#20014 -
#20013 -
#20012 Semmi..pedig kiváncsi vagyok ! -
#20011 Én is néztem de nem találtam :( -
#20010 Ma ne lesz semmi uj video...? Regebben minden futamra kihoztak egyet... -
IXEMGabeo #20009 valami megoldas a T80-as kormanyra? PC-n a settingsben nem erzekeli, hogy mukodik...at van allitva racing modera is pedig... -
JonasSandor #20008 Azt nem tudtam mivel nyitom le, de most már mindegy mert még könnyű fokozaton is utolsó vagyok billentyűzettel halál. -
gebali #20007 Talán kiállás előtt a nyilgombos menüben. -
#20006 Az én szemem is ezen csillant fel pedig, hogy lesz ranked online :) Reméljük javul az eddigiekhez képest és akkor még jó is lehet -
#20005 Azt nem tudom, alapjaban veve a CM jatekok alkalmatlanok az onlinra szvsz, ezt a hirt csak ugy lattam valahol.... -
JonasSandor #20004 F1 2015-be boxkiálláskor hogy kell gumit választani? -
Timbu #20003 "driver licensz, ami a szokasos online besorolas"
Majd úgy, mint a Dirt 4-ben, hogy ha még lenne is más az online-ban, nem "sorsol" össze vele a gép, mert más szinten van. Aztán így soha sem tudsz senkivel menni. -
#20002 Nem neztem, de amit eddig hallottam es jo dolog az a driver licensz, ami a szokasos online besorolas, talan kiszurik a sok pistiket.
Bar onlineban eleg amator ez a progi sajnos..... -
IXEMGabeo #20001 nem igaz hogy ezeket nem zavarja kozepen az a csik, a halo okozta latasviszonyok szamomra nem a legjobbak... -
#20000 Kibeszélős videók, hátha mondanak valami okosat :)
-
#19999 Először amikor láttam a YT-on azt hittem valamilyen ingame videó :) -
#19998 -
Crome #19997 Köszi, ki fogom próbálni! Legalábbis az első tippeket, mert SSD-m is van, és a vga driver is a legújabb, viszont a replay fájl nem lehet gond, mivel az pont SSD-n van. Olvastam egyébként azt is ezzel kapcsolatban, hogy írásvédetté kell tenni azt a fájlt, viszont nálam úgy el sem indul a játék, ezért kipróbálni nem tudtam. -
IXEMGabeo #19996 Tud valaki megoldast arra mi tortenik, ha bedugom a T80-as kormanyt es a jatek totalisan megall?
Megneztem a vezerlopult->Hardware fulben es kontrollernek erzekeli, annak ellenere, hogy normalis drivert szedtem le.
Hogyan lehetne atirni a regeditben kontrollert, kormanyra? Egyszeruen nem talalom sehol se.
Segitseget kossz elore is. -
HJ #19995 Nálam is szaggatott egy időben. Utána bogarásztam mi lehet a megoldása. 2 lehetséges okot találtam. Ki kell kapcsolni a Win10-ben a prefetch és a szuperfetch szolgáltatásokat. nVidia kártyáknál meg régebbi drivert kell használni. Én kikapcsoltam azt a két szolgáltatást (SSD-nél egyébként is ajánlott) és visszaraktam a régebbi 390.60-as drivert. Azóta vajsímán fut HD-ban ultra grafikán GTX960-on. Pár helyen írták még hogy az is kavarhat ha a replay fájl olyan meghajtón van ami nagyon töredezett. -
IXEMGabeo #19994 ez a halo rendkivul idegesito es bele fogjak tenni a jatekba is:)
probalgatom a 17-es jatekot inkabb maradok annal:D -
#19993 Nézzétek csak meg figyelmesen a kormányt. Úgy tűnik, az idei verzióban már a játékos vezérli az ERS-t is. Fincs lenne...
-
Crome #19992 Köszi, megnézem, jó lenne, ha bejönne, mert így elég lelombozó úgy játszani, hogy hardver ügyileg simán kéne mennie ultrán is, mindenféle szaggatás nélkül...