• Danecay
    Sajnos én is nagy valószínűleg szembesültem az időmérő végén az AI számára jóváírt ~0.700 másodperccel. Sajnos már rögtön az első rivális kihívásomon az utolsó pillanatban, pontosabban inkább az után alulmaradtam csapattársam, Alonso-val szemben miközben az idő lejárta előtt még előtte voltam a 16. helyen. Gondoltam csak megpróbálkozom egy új szett gumival hátha besikerül kerülni a Q2-be. Mondjuk már azt sem értettem, hogy ha több mint két perc volt hátra az időmérőből, hogyhogy nem értem fel a mért körre még ha Flying Lap-al is kezdtem volna meg az utolsó kört, mert amint rányomtam már kapásból spectator nézetet kaptam és az időmérő eredményét, ahol nem csak Alonso került elém, de más is beékelődött azzal a kb. 0.7 sec-es időlevonással így nemhogy 15. de 17. lettem, ezzel a Rival párbajt is elbukva. Ha ez tényleg valami bug remélem javítják! Persze tudom, hogy közben ők is lehettek még gyorskörön, de az már gyanús, hogy elég sokan felfigyeltek már erre az elvileg rendszeresnek mondható jelenségre.