21751
  • Totti5

• lac coo
    Nem mintha nem csúszna eléggé most is ha igyekezni próbál az emebr :))

Semmi furát nem vettem észre a hanggal, nálam szól ahogy kell ....
  • Danecay
    Nagyobb tapadás, tudod :)) Most a hanggal, pontosabban a hangerővel kapcsolatban vettem észre dolgokat. A mellet, hogy amint korábban is írtam nálam NIGHT módban szól a lehangosabban és macleody meg is erősítette, hogy nála már a 2016-ba is így volt (én akkor nem figyeltem) most azt vettem észre, hogy futam közbeni REPLAY után, a futamhoz visszatérve, majd felére, de legalább 1/3-al csökken a játék hangereje, rádió használat után viszont megnő, vagy legalábbis visszaáll eredeti hangerőre, sőt amennyire megfigyeltem, még az is befolyásolja a hangerő változás irányát, hogy REPLAY alatt előre vagy visszatekerésből lépünk vissza a játékba (futamba)
  • lac coo
    Az eso jo, meg extra latvanyos, esos hangok is...de csuszhatna kicsit jobban ! Remelem megmoddoljak ! :))
  • Danecay
    Mondjuk optimalizációt tekintve nem semmi a cucc, eddig szinte ez a rész fut a legjobban. Középkategóriás, de inkább alsó-középkategóriás hardveren benchmarkban hozza az átlag 60 FPS-t mind tiszta mind heavy rain beállítások mellett, ja és ULTRA presettel. Alapból nem is raktam HIGH-nál magasabbra, így próbálgattam eddig játszani, a benchmarkot nem is néztem, de mivel HIGH-on folyamatosan ki volt akadva az FPS számláló 60 FPS-en, gondoltam kipróbálom magasabb beállítások mellett, de a helyzet szinte semmit nem változott, legalábbis így elsőre. Na most vagy gyengébb lett a grafika vagy meg inkább jobban optimalizált :) Jó igaz nem 4K-ban játszom csak Full HD közeli felbontásban, de akkor is :)
  • dr Kotász
    Igen-igen de mindig 7 tizedet. A leaderboard világrekord alá mentek.
  • Danecay
    Ja, meg egy olyan géppel ami meg is bírja hajtani ezeket :)
  • lac coo
    Mondjuk ido letelte utan meg befuthat a tobbi auto...
  • Alexease
    Harom monitorral vagy VR-rel biztos jo lehet:)
  • Danecay
    Pedig én pont a McLarennel szeretnék játszani Ahhoz, hogy valamit látni lehessen a visszapillantókba, annyira hátra kell tolni a nézetét, hogy már majd nemhogy a versenyző vállát is látom
  • Alexease
    Azert egy virtualis tukor nem a technika csodaja, sok ev alatt csak beleferne az idejukbe:D
    Persze minimalis azoknak a szama, aki cockpitbol es foleg normalisabb nezetbol hasznaljak, de akkor is;)
  • dr Kotász
    Nekem úgy tűnik, még nem: most futtattam le a melbourne-i időmérőt hatszor, minden esetben javítottak még az idő letelte után 7 tizedet.
  • dr Kotász
    1.4 patch hozta be. Javították ma, ha minden igaz.
  • dr Kotász
    Engem is zavar a visszapillantó rossz láthatósága cockpitból. McLaren használhatatlan gyakorlatilag. De van azért legalább 4 olyan autó, ahol elég közel van a visszapillantó ahhoz, hogy benne legyen a képben. Karrierben ezek közül kell választani.
  • gebali
    Na kinn van az 1.5 két nagyon fontos fix-szel:

· A missing gear fault will always be fixed after swapping out a worn gearbox for a new one.

· Fixed a crash seen loading in to any Multiplayer session.

· Reduced the amount of gearbox and engine wear when playing 25% distance races.

· Fixed an audio stutter
    Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.31. 13:51:37
  • gebali
    Egyébként azt vettem észre, hogy a valóságnak megfelelően nem az első mért kör a leggyorsabb, hanem a gumik melegedése miatt a második vagy a harmadik lehet az igazi. Másodszorra tuti rövidebbek a féktávok.
  • Alexease
    Az a "random" AI ido/mukodes regebben vicces volt, pl. amikor az idomero koron valakit megeloztem, jo 1 masodperccel elotte futottam be, es amikor o is beert, bo 1 masodpercet kaptam tole a tablazat szerint:DDDDD
  • gebali
    Ugyan a patchnotes-ban nem írják, de elvileg volt egy bug, ami miatt az időmérő lezárása után még random módon 0.7 másodpercet javíthattak a gépi pilóták, elvileg ezt most az 1.4-gyel fixálták.
  • Danecay
    A menüben, a felvezető videóban és a replay-ben tapasztalható 19-21 FPS között sebességet viszont nem értem. Ingame megvan a fix 60 FPS magas grafikai beállítások mellet de az előbb említett módokban diavetítés.

Akinek hasonló problémája van állítsa át a VSync Interval értékét Auto-ról 1-re. Ez nálam megoldotta problémát.
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.08.31. 08:38:12
  • Gabor77
    19ik lettem időmérön McLarennel...versenyen sikerült bejönni 9re. Kiesett előlem 2 Ferrari, 1 Red Bull...safety car, jól időzített kerékcsere. Igaz a végén megizzasztottak, 1 tized előnyöm volt a célvonalnál.
  • Danecay
    Nem is rémlik, hogy a 2016-ban is volt ilyen de akkor biztos, csak akkor még nem tűnt fel. Az is fent van a gépen, gyakorlatilag a megjelenése óta de most csak emiatt nem fogom elindítani, hiszek neked :)
  • Danecay
    Én is azzal toltam. Melbourne Q2 esélytelen :), legalábbis az eddig megtett km és saját kvalitásom alapján :)
  • lac coo
    A McLaren az kemeny... ott lehet tekerni motort, drs-t, az nem megy el mellette aki nem akar :))))
  • macleody
    Nekem is, már a 2016-ban is így volt nálam.
  • Danecay
    Nekem a hanggal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy nálam talán a Night (vagy milyen) mód a leghangosabb, minden logikával szembe menve, persze ez lehet, csak egyéni jelenség.
  • macleody
    Mi a franc ez a hang akadozás? Ma elindítottam és elkezdett akadozni a hang. Rohadt idegesítő. Állítólag valami bug.
  • Danecay
    Na, csak kezdek vele megbarátkozni és ráérezni az ízére :) A menüben, a felvezető videóban és a replay-ben tapasztalható 19-21 FPS között sebességet viszont nem értem. Ingame megvan a fix 60 FPS magas grafikai beállítások mellet de az előbb említett módokban diavetítés. Mondjuk úgy rémlik, hogy volt már ilyen hibája egy korábbi résznek is amit később javítottak. Másik a belső nézet vs. visszapillantó. Remek, hogy egyre tágabb lehetőség nyílik a kameranézet testre szabására, azt viszont nehezményezem, hogy még mindig választanom kell a nekem tetsző és kényelmes cockpit beállításon és egy olyan között ahol valamilyen szinten használhatóak a visszapillantók is. Nem értem, hogy egy virtuális visszapillantót miért nem bírtak 8 rész alatt belerakni. Mindegy, most akarok csinálni majd egy valamilyen Freetrack vagy Opentrack alapú fejmozgáskövetőt, remélem sikerül majd rávenni, hogy működjön is a játék alatt, főleg most, hogy már van beépítve is direkt erre a célra szánt hasonló opció.
    Mennyivel jobb lenne így, elfogadható cockpit nézet és teljesértékű visszapillantó. Perze vágom, hogy más az autó kialakítása, de akkor is :)

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.08.30. 21:02:09
  • Danecay
    Amennyiben valamilyen látványt manipuláló változtatásról van szó, minden bizonnyal nem, de ha valamilyen tapadást vagy motorteljesítményt módosító cuccról van szó, mint pl. "Increase Mclaren-Honda Performance 1.0 " elvileg mindenképp.
  • Totti5
    Monza gyorskör.
  • Gabor77
    Ezek mennyire zavarnak be, ha multizok?
    Amúgy ha van kedve valakinek körözgetni, az sikítson :) Ha már összejövünk páran, mehetnénk pár kört.
  • dr Kotász
    Köszi. Jól rémlik, hogy eddig nem volt ilyen opció? Csak az általános FFB része volt...
  • Adam Jonas
    Na ne már... :D
  • Alexease
    Valoszinuleg sehol;D
  • Adam Jonas
    A time trial-os leaderboard-ot hol tudom megnezni a jatekon kivul?
  • Alexease
    Kerekveto razkodas.
  • Alexease
    Most jelent meg a progi, majd kesobb lesz minden;) Megnezed az elozo evadokat, tobb szaz cuccot csinaltak hozzajuk.
  • dr Kotász
    Rumblestrip effects - a játékban ez micsoda pontosan?
  • Mozes
    Köszi, nagyon jó oldal, de sajnos itt sem találok ilyen színtű "modolást", hogy lennének egyedi festések az autókra már elkészíve :(
  • Danecay
    Most nézem, máris 1.4-es verziójú a játék :)

"Hi all,

As of 29/08, we released the latest patch - 1.4. Here you'll find the notes for patch 1.4!

• The McLaren MP4/4 is now available for selection in Multiplayer modes for players with the Special Edition.
    • Players will no longer be incorrectly disqualified from Multiplayer sessions."

• Danecay
    http://www.racedepartment.com/downloads/categories/f1-2017.143/