• Danecay
    Na, csak kezdek vele megbarátkozni és ráérezni az ízére :) A menüben, a felvezető videóban és a replay-ben tapasztalható 19-21 FPS között sebességet viszont nem értem. Ingame megvan a fix 60 FPS magas grafikai beállítások mellet de az előbb említett módokban diavetítés. Mondjuk úgy rémlik, hogy volt már ilyen hibája egy korábbi résznek is amit később javítottak. Másik a belső nézet vs. visszapillantó. Remek, hogy egyre tágabb lehetőség nyílik a kameranézet testre szabására, azt viszont nehezményezem, hogy még mindig választanom kell a nekem tetsző és kényelmes cockpit beállításon és egy olyan között ahol valamilyen szinten használhatóak a visszapillantók is. Nem értem, hogy egy virtuális visszapillantót miért nem bírtak 8 rész alatt belerakni. Mindegy, most akarok csinálni majd egy valamilyen Freetrack vagy Opentrack alapú fejmozgáskövetőt, remélem sikerül majd rávenni, hogy működjön is a játék alatt, főleg most, hogy már van beépítve is direkt erre a célra szánt hasonló opció.
    Mennyivel jobb lenne így, elfogadható cockpit nézet és teljesértékű visszapillantó. Perze vágom, hogy más az autó kialakítása, de akkor is :)

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.08.30. 21:02:09