| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
@lacco
Huhh még sok tapasztalatom nincs, de így első ránézésre nem rossz. CM féle F1-ekkel nem sok tapasztalatom van (korábban leszedtem pár warezt, de nem nagyon érdekeltek). Korábban csak liga szinten F1-eztem rF, rF2 és Assetto platformokkal. Mivel már jóideje nem F1-ezek (liga szinten), így kezdett már hiányozni, és igazából ez késztetett arra, hogy elővételben megvegyem az F1 2017-et. Idáig nem bántam meg, sztem el leszek vele egy darabig. :)
Tegnap kicsit multiztam is. Fura volt, hogy a versenytársak autói "ghost car-ok" voltak. Fura, de így legalább nincs anyázás...
Jó lenne ha itt is lehetne csinálni közös FUN-okat, de ahogy néztem szerverre nem lehet szűrni, csak random dobálgatja a lehetőségeket. Vagy?
@endy papp
Én ITT vettem pár héttel ezelőtt a kulcsot elővételben. Igaz akkor még olcsóbb volt, viszont a jelenlegi ár is sokkal kedvezőbb mint a közvetlen steam-es. ;)
@Johnyka
Köszi, ezt kipróbálom, mert azt hiszem csak a kormánynál van pipa. Vagy is annál a kontroller profilnál, amit én kreáltam.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.08.28. 16:33:42