21750
  • lac coo
    A 2015- tol er valamit ez a sorozat....

Amugy en vagyok ennyire bena...? Igaz nem setupolok de 80%-os AI a lelkemet kihajtja spaban.... ! :))
  • Totti5
    2010 jó volt 2010ben legalső próbálkozásnak, rég volt nem kell feszegetni...

2013ban volt konzol HW generációváltás.

2014es rész csak PS3, 360 és PCre jött ki, még előző generéciós motorral és mindennel. Elég összecsapott volt, sokat nem is foglalkoztak vele, a hibrid érát sem sikerült átülteni normálisan. Xbox One és PS4 kimaradt, mert az új motort fejlesztették és az új alapokat, új fizikát, új handling modellt. Vagyis a 2015ös részt. Mivel mindent teljesen át kellett dolgozni újracsinálni, teljesen átírni ehhez idő kellett. Ez egy átkötő rész lett ami az alapokat lefektette a következő évekre. Ki kellett hozni, nem ülhetnek 2-3évig rajta, egy évet így is ki kellett hagyniuk miatta újgrenecáiós gépeken. Azt hogy fiktív karrier nem volt benne azt a 2014es szezonnal kompenzálták, ami belekerült úgy ahogy az ér is valamit és élvezetes.

Minden más meg a 2016ban jött, hisz lehetett mindennel foglalkozni, mert az alapok adottak voltak.

Nincs ebben atomfizika, megvan a fejlesztési görbe... csak annak nem tetszett az F1 2015 aki nem akart F1el játszani. Hisz az F1 2015ös szezont játszhattad benne, mint ahogy csinálod a 2017ben is. A saját karrier nem az adott év és szezon része, az egy plusz játékmód.

• gebali
    Ilyen alapon jó játék az F1 2010 is, kiadhatták volna azt is megint. A 15 visszalépés volt (se karrier, se SC, stb.), alapozó visszalépés de visszalépés mert a Codienak egyszerűen nem volt meg az erőforrása, hogy egy év alatt rendesen megcsinálja.

Akkor a kormánnyal is van segítség mert igazából nem tudnál vezetni egy F1-es autót ˇˇ,
  • Totti5
    Benne volt a komplett F1es szezon, autó, pálya és a bajnokság, ráadásul a 2014 is. A 2015-ös szezont tökéletesen mindennel együtt lehetett végigjátszani. Minden más csak plusz, az akármilyen fiktív karrier csak egy plusz, sok köze nincs az aktuális évadhoz.

Igen nem mondott, mert pár felületes dolog elég a boldogsághoz... a részleteket és ami mögötte van meg nem használják az emberek és nem látják...

Kontrollerrel kellő segítség marad benn kikapcsolhatatlan, más különben nem tudnál vele játszani érdemben.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 21:19:13
  • gebali
    Pedig miért ne lehetne rúgdosni a 15-öt? Attól még hogy lefektette az alapokat egy félkész játék volt. Ne vicceljünk már, a SW Battlefrontot sem védi senki, csak örülünk, hogy a második részben lesz tartalom is, ugyanaz a két dolog. A 16-ra senki nem mondott rosszat.

Kontrolerrel, tény, de segítségnek csak az auto váltás van bekapcsolva. Ha szerinted innentől nem ér semmit a véleményem az minimum elitizmus és elég bunkó dolog.

Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.27. 21:14:33
  • Totti5
    2015ös verziónak köszönhető a 2016 és ez is. Nem kellene rugdosni teljesen alaptalanul azt a részt ami meghozta a gyökeres változásokat... amiben minden benne volt ami F1 2015 az utolsó csavarig. Tovább nem néztem, mert segítségekkel tolta, kontrollerrel ( ami nem gond, csak nem érdekel ).
  • gebali
  • Totti5
    Látványra meglepően stabil volt minden vas ezen a pályán, nagy sebesség, nagy leszorító erő, nagy tapadás tökéletes körülmények.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 18:23:46
  • lac coo
    Lol. Nezve a mai futamot, meg kissebb is itt a tapadas mint valosagban :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.08.27. 18:16:40
  • macleody
    Itt egy hangyafaxnyit hólyagos.

• GPx8
    Nincs is warez. Megvárják, amíg lesz? :)
  • Totti5
    Hangok jobbak lettek, erősebb a turbó, hibrid hang ahogy a valóságban is. Honda hangja megmaradt, viszont az is egészségesebb lett idén, de most is hallani, csak nem annyira. Teljesen jó. Az tény hogy új hangokat nem vettek fel, a tavalyit keverték jobbá.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 15:51:50
  • lac coo
    Varj egy par napot, gyanitom jon jo par javutas a warez miatt ....
  • macleody
    Jó lett a játék, van viszont pár dolog ami hiányzik. Nem értem hogy nem lehet megcsinálni egy normális visszajátszást, akár mentéssel is, hogy később is visszanézhesse az ember. Kár hogy elvették visszaváltáskor a honda jó kis röfögős hangját. Jól látom hogy nincs látható nyoma a gumikopásnak? A 2016-ban lehetett látni ha minimálisan is.
  • Totti5
    Kamerszög, fov. Nézd meg a Renault képet, ott látszik hogy a hátsó szélesebb, az első keskenyebb.
  • adam46
    De miért ennyire szélesek az első gumik? Olyan, mintha előre is hátsókat tettek volna fel. :D Plusz a járgány színe se stimmel.
  • Totti5
    Remélhetőleg peccselik, akad még benne javítani, finomítani való. Grafba beletúrtak, eső jobban néz ki, meg sokszor jobban néz ki, de van amikor szétesik az egész ( visszajátszás főleg ).

• lac coo
    FXAA inkabb kellene, nem ertem miert nincs, nalam most -igaz leginkabb visszajatszaskor...-tele van feher pixelpottyokkel eleg sok él.....
  • lac coo
    Valami ilyesmi....:)
  • Totti5
    Kijelző ( TV, monitor ) ha tudja a HDR-t és a játék is támogatja, akkor lehet csapatni neki... akár PC akár konzol.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.27. 10:41:54
  • lac coo
    Az nem ilyen , konzolos, hdr tv s okossag ? Pc n nincs szerintem, ez nam az a hdr....
    Ha jol tevedek :)
  • attila46
    HDR -t hogy lehet bekapcsolni.....egyszerüen nem jövök rá
  • gebali
    Nekem mindig van egy kalandor legalább, aki hamarabb megy ki, Race Directorban lehet csekkolni, milyen gumit kapott.
  • Hotride
    video alapján, mint ha a game-ben szélesebbek lennének az első abroncsok :)
  • lac coo
    Hogy nezzem , senkit nem lattam uj gumin :))
  • gebali
    Nézni kell más mit rak fel :D Race Directorban eléggé le lehet követni, meg amúgy Jeff is szokta mondani, hogy milyen keverék az ideális (mikor szól, hogy na akkor most kéne váltani).
  • lac coo
  • Adam Jonas
    Arra szerettem vala kitérni, hogy mennyire találhatók meg az "arcade-elemek" a fizikában, mint például az olyan szintű tapadás, amely mellett még egy óvodás is kisujjal összeszedi bármilyen szituációból az autót. :) (Nem fikázni akarok, félre ne érts, csak mégis kell valami alap, amihez lehet hasonítani :D )
  • Totti5
    Összehasonlíthatatlan.

De amúgy ha engem kérdezel, bottal se, az rf1 CTDP ehhez képest retró minden téren.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.26. 22:26:03
  • lac coo
    Csak szerinted ! :)
    Retro verseny,, regi vassal mai datummal....
  • Maceehun13
    Csak szerintem néz ki hülyén a Pit-ben egy 88-as Mclarennél egy Modern monitor?
  • Adam Jonas
    CTDP-nél most a 2006-os modra gondoltam, ami rF1-hez volt. Ennek alapból jó volt a fizikája, a Mozso-féle fizika meg nagy királyság volt. :)
  • Hotride
    Szerény véleményem szerint nem. Bár nehéz kérdés, mert egyikőnk se vezetett f1-es autót. Nagy tapadás miatt van egy kis arcade érzés,de valószínűleg ilyen életben is, teljesen rendben van amúgy. CTDP meg f1 challenge-ben elvolt túlozva a fizika, hogy jobban átjöjjön de én is azokon nőttem fel :)

Viszont a játékélmény plusz maga a game sokkal komplexebb, jobb.
  • lac coo
    Mikor elkezd esni, honnan lehet tudni milyen gumi kell ?'kintmaradtam egy korrel tovabb, meg meg paran , Hamilton ott baletozott elottem, kimentem felraktam aegy kek vizeset, de csuszkaltam mint az allat, ket kor utan kicsit melegedett ugy mar kezelheto lett, de tobbiek mind interen voltak....
    Latvany alapjan nekem eleg vizesnek tunt minden....:)
  • Adam Jonas
    Milyen lett a fizika maga? Egy igényesebb rF1 F1 mod (pl. CTDP) szintjét megüti kb.?
  • Totti5
    2021-ben lesz új motor, addig 1-2 kisebb változásoktól eltekintve marad a kaszni + motor a jelenlegi.
  • Hotride
    Én se tudom egyelőre megközelíteni a valós illetve a Steam-os időket :) Spa-ba próbálkozom de fogalmam sincs hol lehetne még ennyit nyerni. Bár minden segítség kivan kapcsolva, de gondolom így a legvalósághűbb!? Driving force pro a kormány, de sztem itt vannak különbségek ki mivel tolja,vagy nem tudom.

Ez az első f1 sorozat amit megvettem, úgy voltam vele hogy mást pár évig nem változnak az autok, szabályok elleszek ezzel egy ideig és ahogy olvastam elég frankó lett :)

Ezt a brutál tapadást még szokni kell, lehet már öreg vagyok hozzá :) Azért respect az f1 es pilotáknak ilyen erőhatások mellett végig tolni egy futamot..
  • lac coo
    Graf nekem is fura, néhol nagyon sötét, meg a csillogó élek nálam pixelesek ....
  • Totti5
    Tapadást így is alulméretezték :) meg az autók, motorok sem aktuálisak.

Grafikai nekem fura, kontraszt, blúr valami nem kóser. Már kezdem megszokni, de először zavaró volt.

Be lehet kapcsolni pontos vonalfigyelést így simán elveszi a kört kvalin, ha órúzs tetjén pl 4 kerekes elhagyás van.

Vezetni nagyon jó, nagyon meg kell szokni, hogy sokkal gyorsabb az egész a tapadás meg embertelen...

• lac coo
    Nem tudom, én nem szeretek így streamet nézni ....