Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nehéz pálya, főleg ezek a tök egyszerűnek tűnő jobbos kanyarok, de ha nem viszi át az ember a kellő lendületet, akkor sok tizedet lehet bukni mindegyiknek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 22:49:52
Nem szerettem egy F1ben sem a Trialt, mert fura volt az autó mozgása, nagyon tapad, nagyon ideális, túl jó. Nincs gumi és üzemanyag fogyás. Minden tökéletesen ideális. Nem próbálkoztam benne, így pontosan nem tudom hogy milyen fizika van alattuk, de valszeg egyen, mert nem lenne értelme mással menni csak a Mercivel.
F1 2016 - McLaren-Honda - Fernando Alonso @ Bahrain International Circuit
Kéne egy kis segítség.
Van egy olyan jelenség amivel nem tudok mit kezdeni.
Karrierben expert fokozaton játszok, és van olyan hogy megyek szépen a versenyben és a végsebességem egyik körről a másikra 30-40 km/h visszaesik, és úgy is marad.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Köszi
a leárazásban megvettem a játékot,olyan kérdésem lenne hogy logitech g25-re tudtok setupot adni mert nem igazán sikerül beállítani és kiváncsi lennék ki hogy használja hátha azokból sikerül egy jó beállítást csinálni
Static cockpit camera (no look to apex and more) 1.0

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez a cease R&D mire jó karrier módba a kocsi fejlesztésnél?
Tesztprogramokkal nyúztam, minden ok volt. Más játékok mennek... A kisfiam meg csak ezt akarja... 😞
Azért köszi.
Kipróbáltam mindent. Nem töredezett mert friss telepítés. HDD Sentinel nem talált hibát. Újra telepítettem a játékot. A virtuális memóriát kézzel 5 GB-ra állítottam. A játék grafikáját minimumra. 10 perc után újra szaggat. A hardver AMD Fx 8320, 8 GB RAM, AMD Radeon R7 260X 2 GB RAM.... Nem tudom mi lehet! Szegény gyerekem kivan...
Az a problémám, hogy a kisfiam megkapta karácsonyra a PS-s F1 2016-ot. Felraktuk és ment is tökéletesen egy hónapig. Utána elkezdett szaggatni játék közben és a menüben is. Újraraktam már a win-t is (most 10 van fenn). Két hétig ment tökéletesen utána megint elkezdte a szaggatást. Nem a hardver a kevés, mert akkor nem menne az elején sem jól... Utána meg hiába veszem vissza a grafikát nagyon, nem változtat semmit!
Köszi előre is!
300 hely van (platformonkent), valszeg gyorsan betelik!
Addig csökkentsd a sebességet, majd tartsd azon a szinten, amíg nem tűnik el a figyelmeztetés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊