| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a menü gombok mindig az F billentyűkön legyenek? Sajnos az a problémám, hogy amikor elindul a játék, akkor alapértelmezetten a menü "navigációs gombokhoz" számokat ír (16, 17, 18 stb.). Annyit már kitapasztaltam, hogy ha ilyenkor megnyomom a sima "f" gombot, akkor átalakítja a kiosztást az F gombokra, viszont játék közben is többször át kell váltanom, mert visszaáll a "számos" kiosztásokra, amivel meg persze nem tudok navigálni, hiszen azt sem tudom, melyik gombok azok a kontrolleren (G27) + a váltó egység nincs is felszerelve, melyeken a többi gomb lenne.
A kontroller beállításoknál egyedit állítottam össze, kombózva a kormányt és a billt, viszont amikor a menü gomboknál számokat kezd kiírni, akkor hülyét kapok.
Sajnos volt már olyan is, mikor a "f" gombra sem reagált semmit, éppen ezért kellene vmi stabil megoldást, hogy a "számokat" felejtse el a program.
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2017.08.28. 10:40:28