| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Na, basszus! Lehet, rájöttem, hogy mi a szar nálam az egész irányításban. Beállítom a kormányt, gombokat, FFB-t mindent. Fel is ismeri. De ezzel egy időben ugyanúgy lehet billentyűvel is irányítani. Tök mindegy mit választok ki a setupban.
És mint tudjuk, kormánynál analóg tengelyekkel vezéreljük, ami miatt az irányítás, gázadás, fékezés, akinek van kuplungolás, részletesebb, finomabb irányítást tesz lehetővé. A gamepad és a billentyű viszont digitális és folyamatos korrigálás kell neki.
Na már most, ha egyszerre működik a digitális irányítás és az analóg vezérlés is, az már mi?
Ilyet még egy játékban se tapasztaltam, még a Dirt Rallyban is le van egymásról választva. Gyorsan ránéztem. :))
Uninstalláltam, töröltem minden mentést. Megnézem így mi a helyzet. Esetleg más is ránézne, hogy nála is így van-e?